Popular Posts

Thursday 30 May 2013

Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΑΪΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ KAI ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.

Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΑΪΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,
ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ !!!

Φίλοι η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ είναι η Αγία ΤΡΑΠΕΖΑ που ΘΡΕΦΕΙ την ΨΥΧΗ γιατί μέσα απο την Αγια Γραφή διακρίνουμε την απέραντη ΑΓΑΠΗ και ΕΛΕΟΣ του ΘΕΟΥ/ΧΡΙΣΤΟΥ να ΣΩΖΕΙ καθε αξιολύπητο αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωάννης 1:12-13,3:16,36,5:24,6:35,37,47,7:3...7,10:7,9,10:27-28,14:6)

Φίλοι μου διαβάστε τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ του ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ και ΘΕΟΥ μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ να ενθαρρυνθεί η καρδιά σας οτι σας ΑΓΑΠΑ και οτι σας ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΩΡΕΑ δια ΠΙΣΤΕΩΣ -δια ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ σ' ΑΥΤΟΝ- την ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ που κάνεις με δικα του εργα η αλλων η με Μυστήρια ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να την ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ! (Ιωάννης 1:12-13,3:16,36,5:24,6:35,37,47,7:37, 10:7,9,10:27-28,14:6)

Γιατί ΔΕΝ έχασαν την ΛΑΜΨΗ τους και την ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ τους τα χαρμόσυνα ΝΕΑ, οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ κάθε μετανιωμένο αμαρτωλό που ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ σ' ΑΥΤΟΝ « Ο καθένας που Προσβλέπει στο Γιο και ΠΙΣΤΕΥΕΙ -και εννοείται τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ καρδιακά- Σ'ΑΥΤΟΝ, να εχει ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ»(Ιωάννης 6:24)

« Ελάτε ΣΕ ΜΕΝΑ ολοι εσεις που είστε ψυχικά κουρασμένοι και βαριά Φορτωμένοι και ΕΓΩ θα σας ΔΟΣΩ την ΑΝΑΠΑΥΣΗ που Ζητάτε»(Ματθαιος 11 :28)
<< Αυτόν που ΕΡΧΕΤΑΙ σε ΜΕΝΑ, αυτόν ΟΧΙ , ΔΕ θα τον ΑΠΟΔΙΩΞΩ..... αλλά θα τον ΑΝΑΣΤΗΣΩ την Εσχάτη Ήμερα»(Ιωαννης 6:37, 39)
«Εγω ΕΙΜΑΙ η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και η ΖΩΗ. Όποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.»(Ιωάννης 11:25)
Αλλά ας μην μας διαφεύγει οτι ο Χριστός και δεν αναφέρεται εδω στην ΕΘΝΙΚΗ πίστη που όπως και οι Ιουδαίοι είχαν τοτε έχουμε και εμείς σήμερα, ΑΛΛΑ στην ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΙΣΤΗ που ΤΕΚΜΗΡΙΟΝΕΤΑΙ με το ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ της ΚΑΡΔΙΑΣ στον ΙΔΙΟ και τίποτε λιγότερο.

Η πίστης που Σωζει ειναι η ΚΑΡΔΙΑΚΗ και ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ στον ΧΡΙΣΤΟ που παρακινεί τον αμαρτωλό τον ΧΡΙΣΤΟ να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του να τον ΔΕΧΤΕΙ γιατί ο αμαρτωλός εχει την ίδια πια σιγουριά όπως και οι Απόστολοι οτι μόνο ΕΚΕΙΝΟΣ ειναι Η Πηγή της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ «Σε ποιον να πάμε; Εσυ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΙΑ που ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ»(Ιωάννης 6:68) και στον ΧΡΙΣΤΟ χωρίς δισταγμό πια ΑΝΟΙΓΕΙ την καρδιά του και του ΔΙΝΕΤΑΙ !!!

"Xριστε μου αν σ' ΑΓΑΠΩ οσο ποτέ
και σε ΤΙΜΩ παντοτινά
μαζί σου μια μερα θα ΒΡΕΘΩ
εις την ΔΙΚΗ σου ΑΓΚΑΛΙΑ"

Eιναι το τραγούδι και το εμβατήριο του αμαρτωλού που διαβάζοντας την Αγια Γραφη εχει ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥ, και έχει ΑΝΟΙΞΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ του και ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο του τονν ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ !!!

"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ΔΙΝΟΜΑΙ, σου ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ. Σήμερα ανοίγω διάπλατα την Καρδία μου και σου Ζητώ να με συγχωρέσεις που τοσα χρόνια το κάλεσμα σου το ΑΓΝΟΟΥΣΑ και μακριά απο την ΚΑΡΔΙΑ μου σε ΚΡΑΤΟΥΣΑ. Ελα Κυριε και ΜΕΙΝΕ μαζι μου, μέσα μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ σου." ειναι η προσευχή που ο Χριστός θα τιμήσει και την ΣΩΤΗΡΙΑ του θα ΧΑΡΙΣΕΙ στον μετανιωμένο και επιστρεψαντα σ'Αυτόν αμαρτωλό !
See More

No comments:

Post a Comment