Popular Posts

Monday 13 May 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΛΑΤΤΩΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ


Φίλοι ο Κύριος δεν αφαίρεσε κανένα από τα Βασιλικά του Προνόμια και από την παντοδυναμία του, ουτε έδωσε το σκήπτρο της Σωτηρίας στους μαθητές του που Αγαπούσε, ώστε αυτοί ακατάδεχτους αμαρτωλούς στον παράδεισο να βάζουν χάρη κάποιας λεγόμενης Αποστολικής Διάδοχης. 
Διαβάζοντας την Αγία γραφή  από την αρχή μέχρι το τέλος δεν βλέπουμε κανέναν Απόστολο ούτε και τον Πέτρο να ΕΞΑΣΚΕΙ την παρεξηγημένη και ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΜΕΝΗ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ. 
Πουθενά δεν διαπιστώνουμε οι Απόστολοι να πηγαίνουν στις οικογένειες τους , στους δικούς τους , στα χωριά τους και στους Αγαπητούς τους και βάση της παρερμηνευμενης  ΙΣΧΥΣ του να ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ αμαρτίες, (Ματθαίος 16:18-19) και ακατάδεχτους αμαρτωλούς που ΑΡΝΟΥΝΤΕ στον ΧΡΙΣΤΟ να ΔΟΘΟΥΝ αυτοί να τους ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ. 

Μα ούτε και Πιστούς που προσωπικά  δεν τους αδίκησαν δεν διαπιστώνουμε πουθενά οι Απόστολοι σαν τους μετέπειτα Ρωμαιοκαθολικούς ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ να τους δίνουν. Γιατί έξαλλου με πιο θράσος κάποια Εκκλησία θα τολμούσε να κατηγορήσει τους Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία για τα ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ όταν η ίδια την ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΜΕΝΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΕΞΑΣΚΕΙ βάση της ίδιας παρερμηνευμένης και ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗΣ αποστολικής διαδοχής. Φίλοι ΑΦΕΣΗ αμαρτιών εχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ο κάθε πιστός να δίνει στον καθένα που τον αδικεί ακόμα και 70 φορές 7 (Ματθαίος 18:22) η στο ατέλειωτο γιατί ΑΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ < τις Αδικίες που ΕΠΡΑΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του> ΟΥΤΕ και ο Επουράνιος Πατέρας Θεος ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.(Ματθαίος 6:14) 

Η ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ που έχει κάθε ονομαζόμενος Χριστιανός είναι να ΣΥΓΧΩΡΕΙ  (70 φορές 7 δηλαδή ασταμάτητα) τον καθένα που τον ΑΔΙΚΕΙ, γιατί αν τον λόγο του Θεού το ΑΨΗΦΙΣΕΙ και ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ αυτόν που τον έχει ΠΛΗΓΩΣΕΙ, ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ και ΑΔΙΚΗΣΕΙ ούτε και ο ΘΕΟΣ θα τον ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ. « Αν ομως ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ στους ανθρώπους < και εννοεί αυτούς που σας ΑΔΙΚΗΣΑΝ> τα σφάλματα τους , ΟΥΤΕ και Ο ΠΑΤΕΡΑ σας ΘΑ σας ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ τα δικα σας ΣΦΑΛΜΑΤΑ»(Ματθαίος 6:15) είναι η απαράβατος προϋπόθεση για να μας Συγχωρεθούν και τα δικά μας αμαρτήματα από τον ΘΕΟ !  

Φίλε βιβλικό είναι να καταλάβεις οτι όταν εσυ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ αυτόν που σε ΑΔΙΚΗΣΕ, εσύ απελευθερώνεσαι απο την ΑΣΥΓΧΩΡΗΣΙΑ που ειχε  ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ σου και τα εμπόδια που σε απέκλειαν απο την ευλογία του Θεού έχουν αφαιρεθεί. O ΚΥΡΙΟΣ όμως  θα ΚΡΙΝΕΙ  αυτόν που σε αδίκησε και γι'αυτό μας λέγει « ΜΗΝ ΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ.....ΚΑΤΑΠΝΙΞΤΕ την ΟΡΓΗ σας...  "Σ'ΕΜΕΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ. Λεει ο Κυριος" (Ρωμαιους 12:19) 

Η δίκη μας ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ που είναι βασικός και ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ορος για να συγχωρεθουμε από τον ΘΕΟ  δεν ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ εκείνον που ΕΠΡΑΞΕ την ΑΔΙΚΙΑ απο την  ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ του ΘΕΟΥ.(Ρωμαίους 12:19) απαλλάσσει εσένα απο την τάση σου να εκδικηθείς και πιο μακριά απο τον ΘΕΟ και την ΧΑΡΗ του να βρεθείς. 

Φίλε η ΑΓΑΠΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ σε διαβεβαιώνει οτι βρίσκεται στον ΘΡΟΝΟ, οτι είναι ΕΛΕΉΜΩΝ και ΔΙΚΑΙΟΣ και την ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΑΡΗ του θα ΔΕΧΤΕΙΣ αν ανεπιφύλακτα τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ, τοτε ΜΟΝΟ από όλες τις ΑΜΑΡΤΙΕΣ σου ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙΣ. 
Αν όμως απο Θρησκευτική Υπεροψία ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ τον εαυτό σου και  πεις « ΑΝΑΓΚΗ δεν ΕΧΩ στον ΧΡΙΣΤΟ να ΤΑΠΕΙΝΟΘΩ γατι ούτως η άλλως από τους Ιερείς μου που έχουν Αποστολική διάδοχη θα λάβω ΕΓΩ την ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΟΛΩΝ των αμαρτιών μου» Φίλε μου την ΜΑΥΡΗ ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΟΛΑΣΗ μόλις κλήσεις τα ΜΑΤΙΑ σου θα αντικρίσεις γιατί δεν ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ τον επι Γης Θεό Κύριο Ιησού Χριστό προσωπικό σου Σωτήρα να τον δεχτείς και απο ΑΥΤΟΝ και μόνο να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ ! 

'Κύριε Ιησού Χριστέ μετανοώ που την ΧΑΡΗ σου ως Τωρα ΑΓΝΟΟΥΣΑ και μέσω αλλων στον παράδεισο προσπαθούσα να μπω. Σου ζητάω συγνώμη, να με συγχωρέσεις από όλες μου τις αμαρτίες και να μου χαρίσεις την παρουσία σου στη ΖΩΗ μου. Σου ΔΙΝΟΜΑΙ, σου ΠΑΡΔΙΝΟΜΑΙ είμαι δικός σου και σου ζητώ το ΘΕΛΗΜΑ σου να γίνει στη ζωη μου" αν αυτή η προσευχή προέρχεται απο μετανοιωμένη και ΤΑΠΕΙΝΩΜΈΝΗ καρδιά ο Χριστός θα την απαντήσει και Αιώνια Ζωή  μαζί του θα σου χαρίσει. Αμην ! 

No comments:

Post a Comment