Popular Posts

Sunday 12 May 2013

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ


Είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό, γιατί ο αμαρτωλός που θα παραδεχτεί τον Ιησού Χριστό ΚΥΡΙΟ δικό του, Κύριο της Ζωής και επιθυμεί το ΘΕΛΗΜΑ του ΝΑ ΓΙΝΕΙ στην Ζωή του και είναι έτοιμος από Αυτόν να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ γι' αυτήν και την μέλλουσα Ζωή από τον Χριστό θα ΣΩΘΕΙ ! 

Γιατί ο Χριστός τιμά την ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ του αμαρτωλού που την παρουσία του Αγαπάει και Ζητάει στην Ζωή του, και δεν δεσμεύεται ούτε ξεγελιέται απο προσευχές που δεν ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ την Ειλικρινή επιθυμία του αμαρτωλού σ' Αυτόν να ΔΟΘΕΙ και από Αυτόν να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ. 

Ο Χριστός Σωτήρια θα χαρίσει σε κάθε αμαρτωλό που καρδιακά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ειλικρινά επιθυμει την παρουσία και Ευλογία του στη Ζωη του ασχέτως πόσο *Τελεια* η *Σωστή* ειναι η Προσευχή του, και από την Σωτηρία του θα αποκλείσει εκείνον η εκείνη που προσεύχεται τις τυπικές τι πιο *Σωστές* προσευχές αλλά η καρδιά του απέχει από αυτόν, και ΑΡΝΕΙΤΕ από τον ίδιο να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ !!!! 

Αυτά είναι τα καταπληκτικά ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ, οτι αν πραγματικά τον Χριστό Αγαπάς και τον εκτιμάς ΔΕΝ θα δισταξεις να του ΔΟΘΕΙΣ, και Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ (Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20) και από τον Χριστό θα ΣΩΘΕΙΣ. Και ο Χριστός που ΚΥΤΑΖΕΙ τις διάθεση και τους κρυφούς λογισμούς της καρδιάς κάθε αμαρτωλού, τον αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και από Αυτόν ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ στην στάνη του θα τον ΟΔΗΓΗΣΕΙ και με το Άγιο Πνεύμα του θα τον ΒΑΠΤΙΣΕΙ,(Ιωάννης 10:9,11:25-26,15:26, Eφεσιους 1:13) και ΟΧΙ εκείνον που ενδεχομένως να λέγει προσευχομενος τα *ΣΩΣΤΑ* λόγια αλλά η καρδιά του ΑΠΕΧΕΙ από αυτόν και ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ, αυτός θα χαθεί ακόμα και αν μεταλαμβάνει και πολλές άλλες τυπικές *σωστές* πράξεις κάνει ! 

" Κύριε Ιησού Χριστέ μετανοώ οτι τόσα χρόνια την ΧΑΡΗ σου και το ΕΛΕΟΣ σου ΑΓΝΟΟΥΣΑ και μέσω άλλων χωρίς σ'εσένα να ΔΟΘΩ στον παράδεισο έλπιζα να ΜΠΩ. Σου Ζητω να με συγχωρέσεις τον ΑΜΑΡΤΩΛΟ, και να έρθεις στην Ζωή μου και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου, ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ σου." Ειναι επίσης μια προσευχή που αν Ειλικρινά ΕΚΦΡΑΖΕΙ την καρδιά σου ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα την απαντήσει και την ΑΙΩΝΙΑ Ζωή μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ.Αμήν !

Εύχομαι στον Χριστό να του ΔΟΘΕΙΣ, γιατί αν του ΔΟΘΕΙΣ απο τον ΙΔΙΟ θα ΣΩΘΕΙΣ και στην Αιωνία Ζωή και Εσύ θα ΜΠΕΙΣ. Αμήν!!!

No comments:

Post a Comment