Popular Posts

Wednesday 15 March 2017

O ΘΕΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ

Αν ποτε σου δεν μπόρεσες στην σωτηρία να γαντζωθείς μακριά του Χριστού μετά θάνατο για πάντα θα βρεθείς. 
Ποτέ σου δεν θα μπορέσεις στον Παράδεισο να μπεις εκτός και αν απο τώρα τον Χριστό που ήρθε κάτω στην γη να φορτωθεί στον σταυρό τις δικές μας αμαρτίες (Α.Πέτρου 2;24) σωτήρα σου τον δεχτείς. 
Γιατί στον παράδεισο θα μπουν μόνο αυτοί που εν Ζωή άνοιξαν την καρδιά τους στον Χριστό και έλαβαν από τον Θεό το δώρο της σωτηρίας ! ( Εφεσιους 2;8-9) 
Αν εν ζωη τον Χριστό σωτήρα σου δεν τον έχεις δεχτεί, τότε σαν τις πέντε ανόητες παρθένες χωρίς το *λάδι* το Χρίσμα  του Αγίου Πνεύματος απροετοίμαστος θα βρεθείς και σαν και αυτές μακριά του Χριστού θα αποκλειστεί γιατί εν Ζωή δεν καταδέχτηκες προσωπικό σωτήρα σου να τον δεχτείς και από τον Θεό να γεννηθείς ξανά ! (Ιωάννης 1:12-13) 

O ΘΕΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ

Ποτέ σου μην υποθέσεις ότι έχεις σωθεί,  εκτός εάν το Άγιο Πνεύμα μέσα σου μαρτυρεί ότι ποτέ δεν θα σε αφήσει ούτε θα σε εγκαταλείψει.
Μόνο ο σωσμένος Χριστιανός, ο απο τον Θεο αναγεννημένος θα μπει στην βασιλεία του Θεού, στον Παράδεισο. 
Μόνο οι αναγεννημένοι απο το Άγιο Πνεύμα του Θεού στον παράδεισο θα μπουν, οι υπόλοιποι που εν ζωή δεν καταδέχτηκαν τον Χριστό σωτήρα τους να τον δεχτούν όπως οι πέντε ανόητες παρθένες θα αποκλειστούν.
Εκτός κι' αν ο αμαρτωλός εχει το *λάδι* το χρίσμα του Θεού στην καρδία του, < δηλαδή από το Άγιο Πνεύμα εχει αναγεννηθεί (Ιωάννης 1:12-13)> στον παράδεισο δεν θα μπει.
Ποτε σου μην εμπιστευθείς την σωτηρία σου στην γνώμη σου, αλλα στην βεβαίωση του Αγίου Πνεύματος οτι ο Θεος μας έδωσε αιώνια Ζωή και η πηγή της ζωής είναι ο Γιος του. Όποιος εχει το Γιο του -δεχτεί- έχει την ζωη. Όποιος δεν εχει -δεχτεί- τον Γιο του την Ζωή δεν την εχει.(Α.Ιωάννου 5:11)
Ο αναγεννημένος Χριστιανός εχει την βεβαίωση του Αγίου Πνεύματος που μαρτυρεί για την Σωτήρια του, <την Αιώνια με τον Θεο Ζωή> που δεν χάνεται και που κάνεις δεν μπορεί να την κλέψει.( Ιωάννης 10:27) και δεν στηρίζει την σωτηρία του σε γνώμη, αλλα στο Άγιο Πνεύμα που μέσα του κατοικεί ! (Ιωάννης 14:23) και μαρτυρεί «Ποτε δεν θα σε αφήσω ούτε θα σε εγκαταλείψω» (Εβραίους 13:5)
Το Άγιο Πνεύμα βεβαιώνει κάθε αναγεννημένο Χριστιανό ότι ο Χριστός σταυρώθηκε για να πληρώσει τα λύτρα για την συγχώρεση των αμαρτιών του, και αναστήθηκε για να του εξασφαλίσει την Αιώνια μαζί του ζωή (Α.Πετρου 2;24)  και ότι πότε δεν θα τον αφήσει ούτε θα τον εγκαταλείψει  (Εβραίους 13:5) αλλά μέσα από όλες τις θλίψεις θα είναι περισσότερο από νικητής! (Ρωμαίους 8:37)
Φιλε, σου ευχομαι τον Χριστό να εμπιστευτείς, σωτήρα σου να τον δεχτείς. Από το Άγιο Πνεύμα του θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ, κατοικηθείς (Ιωάννης 14:23, Αποκάλυψη 3;20) και ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα και απο την δικη σου την καρδιά ! (Ιωάννης 7;37) και στον Παράδεισο με τον Σωτήρα σου Χριστο μετά θάνατο θα βρεθείς. Αμήν!

No comments:

Post a Comment