Popular Posts

Thursday 23 March 2017

ΨΥΧΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΧΤΕΙΣ

O κατεργασμενος απο την ζωή δεν εχει αναγκη απο κατεργασία αλλα απο Ανάπαυση και Σωτηρια.
«“Όποιος διψάει, να ’ρθεί σ’ εμένα και να πιει. Μέσα από κείνον που πιστεύει σ’ εμένα, καθώς λέει η Γραφή, ποτάμια ζωντανό νερό θα τρέξουν μεσα απο εκεινον που πιστευει σε μενα”. Κι’αυτό το είπε ο Ιησούς εννοώντας το Πνεύμα που θα επαιρναν όσοι πίστευαν σ’ αυτόν»(Ιωάννης 7;37-38)
Το Αγιο Πνευμα που το παρομοιάζει ο Χριστος με ΠΗΓΗ μεσα σου που θα ΑΝΑΒΛΗΖΕΙ νερό ζωής (Ιωάννης 4:14) και αιώνια την καρδια σου θα δροσίζει, θα το λάβεις και εσυ οταν στον Χριστο ξαποστάσεις, οταν σ' Αυτον ΠΡΟΣΦΥΓΕΙΣ ανάπαυση για να βρεις και με όλη σου την καρδια τον εμπιστευθείς.«Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σε μένα ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκη!»(Ιωαννης 10:9)
Ψυχικά δροσιά πουθενά δεν θα βρεις, παρα μονο στον Χριστο. «Όποιος πιει το νερό που θα του δώσω εγω, ΔΕ ΘΑ ΔΙΨΑΣΕΙ ΠΟΤΕ. Απεναντίας θα γίνει μεσα του μια ΠΗΓΗ που θα ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ νερο ζωης Αιώνιας »(Ιωάννης 4:14)
Γιαυτό φίλε μου άνοιξε την καρδια σου με πιστή στον Χριστο και την ψυχική δροσιά θα βρεις και απο το Αγιο του Πνευμα θα αναγεννηθείς.
Κύριε Ιησού Χριστέ σου ζητώ συγνώμη που τόσα χρονια μακρια σου ζούσα και την Χάρη σου και το Έλεος σου αγνοούσα. Σε παρακαλώ  να με συγχωρέσεις απ' όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις  και να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου."Είναι η Προσευχή που ο Κυριος θα την απαντησει και Αιώνια ζωή μαζί του θα σου χαρίσει.

No comments:

Post a Comment