Popular Posts

Friday 10 March 2017

ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ

Μακάριοι οι πονεμένοι, οι τσακισμένοι απο την ζωη, εκεινοι που πενθούν, οι κουρασμένοι ψυχικά και βαρεια φορτωμένοι αλλα οχι ολοι θα ειναι μακάριοι, αλλα μονο εκεινοι που στην απόγνωση τους και ψυχική τους κούραση τρέξουν στον Χριστο ανάπαυση κα ψυχική δροσιά να βρουν.(Ματθαιος 11;28,Ιωαννης 10:9)
Φιλε μου το ευαγγελιο τονίζει οτι τις ημερες του Νωε οι ανθρωποι έτρωγαν κι έπιναν,  οι άντρες και γυναίκες παντρεύονταν και πάντρευαν, ως την ημέρα που ο Νώε μπήκε στην κιβωτό και ήρθε ο κατακλυσμός και τους αφάνισε όλους. Και το ίδιο έγινε και τον καιρό του Λωτ. Έτρωγαν κι έπιναν, αγόραζαν και πουλούσαν, φύτευαν κι έχτιζαν. Εως την ημέρα όμως που βγήκε ο Λωτ από τα Σόδομα, έβρεξε φωτιά και θειάφι απ’ τον ουρανό και τους αφάνισε όλους. (Λουκας 17:26-30)
Αμετάκλητος ειναι ο Θανατος που ολους οδηγεί σε μια απο τις δυο αιώνιες διαμονές.
Στην ένδοξο παρουσια του Θεου, θα οδηγήσει ολους εκείνους που εν ζωη δεν δυσταξαν να ανοίξουν την καρδια τους στον Χριστο και να απαντήσουν το καλεσμα του:«Να τωρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιας σου  και χτυπώ. Αν κάποιος ακούσει τη φωνή μου και μ’ ανοίξει την πόρτα, θα μπω στο σπίτι του και θα δειπνήσουμε μαζί»(Αποκάλυψη 3;20) δεν δυσταξαν στον Χριστο να προσφύγουν για να σωθουν ! (ιωαννης 10;9)
Και στο ζοφερό σκοτάδι θα οδηγηθούν, οι υπόλοιποι που αμέλησαν απο την στενη πύλη, τον Χριστο –να μπουν, αλλα παρέμειναν στον ευρύχωρο δρομο της Θρησκείας, της φαινομενικής Χριστιανοσυνης, που δεν απαιτεί ουτε προτρέπει στον αμαρτωλο στον Χριστο να προσφύγει για να σωθεί (Ιωαννης7;37 10;9) και που στον χαμο οδηγεί.(Ματθαιος 7:13-14)
Φιλε μου το ευαγγελιο τονίζει οτι οποίος επιδιώξει να σώσει την ζωη –να την διατηρήσει ζώντας ανεξάρτητος απο τον Χριστο-  θα την χάσει. Οποιος ομως την χάσει, την απαρνηθεί  <για χάρη του Χριστου, λογο της αγάπης του για τον Χριστο>  αυτος θα την διατηρήσει !!
Σου ευχομαι σήμερα την καρδια σου με ΠΙΣΤΗ και ΜΕΤΑΝΟΙΑ στον Χριστο να την ανοιξεις, σψτηρα σου να τον δεχτεις και στην αιώνια ζωη και εσυ να μπεις. Αμην!

Ειναι καθορισμένο για τους ανθρώπους μια φορα να πεθάνουν και μετα να κριθουν.
(Εβραιους 9:27)

No comments:

Post a Comment