Popular Posts

Tuesday 7 March 2017

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ

Η Αγάπη του Χριστου ειναι θαυματουργικη,
Αιώνια ζωή χαρίζει σ' οποίον σωτήρα του τον δεχτει.


Όταν φεύγεις και αναχωρεις και ποτε πια δεν γυρνάς οφείλεις να ομολογείς οτι παύεις να αγαπας λέει ο Κυριος σ' αυτον που την προσφορα Σωτηριας του επί χρονια αγνοεί.
Σε καθε σχέση οταν η απόφασης σου ειναι αμετάκλητη να αναχωρήσεις αυτό ειναι ένδειξης οτι εχεις πάψει να αγαπας το πρόσωπο που σε αγάπα. Το ίδιο ενδεικτική ειναι και η άρνησης του αμαρτωλού που το Αγιο Πνευμα τον καλει να εξαρτηθεί απο τον Χριστο (Αποκάλυψη 3;20) και αυτός αν και γεύτηκε την ουράνια δωρεά..... και είδε ποσο καλο ειναι το μηνυμα του Θεού (Εβραιους 6:4-7) αποφασίζει  την προσφορα σωτηρίας του και τον ίδιο να αγνοήσει.
Αυτός που μετά πολλές και συνεχείς κλήσεις του Άγιου πνεύματος συνεχίζει το καλεσμα του Χριστου να αψηφά κινδυνεύει για παντα απο την χάρη του Χριστου να αποκλειστεί.
Ο Κυριος μας στον Χριστιανό που παραμένει μαζι του και δεν φεύγει του λέει ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ (Εβραιους 13;5)
Υπάρχει διαφορά μεταξύ του γνήσιου πιστού που ποτε δεν θα εγκαταλειψει τον Κυριο του, και εκείνου που αν και γνώρισε την χάρη του και είδε ποσο καλο ειναι το μηνυμα της Σωτηριας του, και παρόλα αυτα ποτε δεν άνοιξε την καρδια του στον Κυριο του σωτήρα του να τον δεχτει.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ λέει ο Κυριος στο παιδι που σε σκέψη και περισυλλογή εχει βυθισθεί σχετικά με την μελλοντική του εκλογή !

No comments:

Post a Comment