Popular Posts

Saturday 4 March 2017

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ

Βασικά ασχέτως της γνώμης που εχεις για τον εαυτό σου και την χριστιανική σου ζωη την βασιλεια του Θεού ούτε θα την δεις αν δεν αναγεννηθείς << Πραγματι σε βεβαιώνω, αν δεν γεννηθείς κανείς ξανά, δεν μπορεί να δει την βασιλεια του Θεου>> (Ιωάννης 3;3,5) ειναι ο λόγος του Χριστου για ολους μας.
"Κύριε Ιησού Χριστέ προσευχόμαστε να αποκαλύψεις τη δύναμή σου και να δοξάσεις το όνομά σου" είναι η προσευχή εκείνων που αγαπούν τον Θεό και απο τον Χριστό εχουν εξαρτηθεί
Φίλε, θα γνωρίσεις και εσυ την επιτυχία που ο Χριστος χαρίζει στα πιστά του παιδιά οταν και εσυ σωτήρα σου τον δεχτεις, και τότε θα ειναι ξεκάθαρο  οτι επιτυχία στεφανώνει ολους που τον Χριστο σωτήρα τους εχουν δεχτει !
Και τότε ολοι θα γνωρίζουν οτι ο δημιουργός του σύμπαντος ειναι ο  ΛΥΤΡΩΤΗΣ σου που ποτε δεν θα σε αφησει ούτε θα σε εγκαταλειψει .
Εγώ και καθε αναγεννημενος προσευχόμαστε ολη δόξα η τιμή και η λατρεία να αποδοθεί στον Σωτηρα Χριστο που με επιτυχία στεφανώνει ολους εκείνους  που Σωτηρα τους τον εχουν δεχτει

Φιλε, ποτέ δεν θα είσαι ο ίδιος από τη στιγμή που αναγεννηθείς, τοτε  την επιτυχία που ποτε σου δεν διακονήθηκες  χάρη στον σωτήρα σου Χριστο θα την γευτεις και ΛΥΤΡΩΜΕΝΟΣ και βαπτισμένος απο το Αγιο Πνευμα του Θεού θα ζεις. Αμήν!

No comments:

Post a Comment