Popular Posts

Saturday 18 March 2017

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ?

ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ

Φίλε μου μην συχεεις κοινωνική επιτυχία με επιτυχία στον Κύριο! 
Η κοινωνική επιχειρηματική επιτυχία όσο αξιοθαύμαστη και αν ειναι, στην ουσία είναι προϊόν των Χαρισμάτων που ο Κύριος προίκισε τον άνθρωπο, που με την δημιουργικότητα του και τον ζήλο του πέτυχε ! 
Άλλα δεν εξασφαλίζει σ' αυτον που πέτυχε την είσοδο στον Παράδεισο. 
Γι' αυτό ο Κύριος είπε << Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος, αν κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο αλλά χάσει τη ζωή του; Τι μπορεί να δώσει ο άνθρωπος αντάλλαγμα για τη ζωή του;>> (Mαρκος 8:36-37) 
Φίλε μου η ουσιώδης * επιτυχία* ειναι τώρα εν ζωή να εχεις ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ με τον Θεό, το Άγιο Πνεύμα του να κατοικεί στην καρδιά σου, και να ξέρεις οτι μετά που θα κλίσεις τα μάτια σου για τελευταία φόρα με τον Κυριο και ΣΩΤΗΡΑ σου στον Παράδεισο θα βρεθείς. 
Και αυτή την μετά θάνατο Αιώνια στον παράδεισο ζωή την χαρίζει χωρίς διάκριση ο Θεός σε κάθε ανάξιο αμαρτωλό που με Πίστη και Μετάνοια τον Χριστο εμπιστευτει και Σωτηρα του τον δεχτει.(Ιωάννης 1;12-13) 
"Κύριε Ιησού Χριστέ μου, σου ανοίγω την πόρτα της καρδίας μου και σε Καλωσορίζω ΚΥΡΙΟ της Ζωής μου. Ευλόγησε με , με την παρουσία σου. Μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα, και σου ζητώ απο όλες μου τις αμαρτίες να με συγχωρέσεις και στην καρδιά μου για πάντα να μένεις. Σ' ευχαριστώ Είναι η προσευχή που την ΖΕΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΙΩΝΙΑ με τον Χριστό κοινωνία θα εξασφαλίσει !!!

No comments:

Post a Comment