Popular Posts

Monday 6 March 2017

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ

Τι πρεπει να κάνω για να σωθώ ;Πρέπει να παραδεχτείς την αληθεια  οτι Αυτός και μονο ειναι η Πόρτα που όποιος προσφύγει σ' Αυτον θα σωθεί (Ιωάννης 10:9)
Μην μου πεις οτι χωρίς τον Χριστο σωτήρα σου να τον δεχτεις στον Παραδεισο θα μπεις, γιατι ψεμα θα πεις, αφού γνωρίζεις οτι κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα παρα μοναχα περνώντας απο τον ίδιο :«Εγώ ειμαι ο Δρομος και η Αληθεια και η Ζωη. Κανενας δεν ΕΡΧΕΤΑΙ στον Πάτερα ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.»(Ιωάννης 14:6)Έλεος παντα θα βρεις οταν στον Χριστο επιστρεψεις και απο τον ίδιο εξαρτηθεις.
Αν έλεος εσυ η καποιος αγαπητός/η σου στην Εκκλησια που πήγαινες δεν βρήκε, εσυ θα βρεις οταν τον Χριστο σωτήρα σου δεχτεις !
Χωρίς σωτήρα σου να τον δεχτεις το Έλεος του δεν θα το δεις.
Σου ευχομαι να αναγνωρίσεις οτι ΚΑΝΕΝΑΝ  ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΩΞΕ (Ιωαν 6:37) αλλα καθένας που πρόσφυγε  σ' Αυτον στην Ευλογια του μπήκε<< Οποιος προσφύγει σε μένα θα σωθεί>> (Ιωάννης 10;9)
Το έλεος του Χριστου ειναι η αστέρευτη πηγή που ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΝΕΡΟ ΖΩΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ(Ιωαννης 7;37) και την καρδια σου θα δροσίσει, και Αιώνια ζωη θα σου χαρίσει οταν τον ιδιο σωτήρα σου δεχτεις !
 Φίλε μου γίνε  και εσυ ΤΙΜΟΘΕΟΣ, αφιερώσου στον Χριστο, γιατι οποίος ΤΙΜΑ τον Χριστο τιμά και τον Πατέρα που τον έστειλε, οποιος ομως δεν τον τιμάει  < αρνείται Σωτηρα του να τον δεχτει> δεν τιμάει τον Πατέρα που τον έστειλε.(Ιωάννης 5;23)
Το οξυγόνο της καρδιάς ειναι ο Χριστος, όποιος τον Χριστο εχει δεχτει το οξυγόνο Αιωνιου ζωης εχει δεχτει, απο το Αγιο πνεύμα θα γεννηθεί ξανά και ΠΟΤΕ δεν θα χαθεί !( Ιωαννης 10;9)


  

No comments:

Post a Comment