Popular Posts

Thursday 2 March 2017

ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

Γιατι δεν υπαρχει μεγαλυτερη προσβολή απο το να μην καταδεχτεις τον Χριστο που πήγε στον σταυρό να φορτωθει και την δίκη σου αμαρτια (Α.πετρου 2;24) προσωπικο Σωτηρα σου να τον δεχτεις!
Οποιος τον Χριστο και την προσφορα σωτηρίας του αγνοει "Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20) μακρια του για παντα θα αποκλειστεί.
Στον παράδεισο δεν θα μπει ο καθένας που του λεει "Κύριε,Κύριε" αλλα μονο οποίος όπως ο ληστής στον σταυρό και η Μαρία η Μαγδαληνή με μετανοια, πίστη και συντριβή απο Αυτον και μονο εξαρτηθεί!
Χριστέ μου σ’ αγαπώ αλλα στον παράδεισο δεν θα μπω” λέει ο πεισματάρης που αρνείται τον Χριστο Σωτηρα του να τον δεχτει.
Φιλε μου, χωρίς αυταπάρνηση και εξάρτηση απο τον Χριστο κανένας στον παράδεισο δεν θα μπει, μονο ο ταπεινός που το Εγώ του παραμερίσει και τον Χριστο στην καρδια σου καλωσορίσει (Αποκαλυψη 3;20) θα σωθεί, οταν προσωπικο σωτηρα του τον δεχτει (Ιωάννης 1:12-13)
"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της ζωης μου  μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου."

Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !!

No comments:

Post a Comment