Popular Posts

Thursday 30 March 2017

ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΔΟΞΑ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

Την δόξα του Χριστου αντίκρισαν στην ζωή τους οχι μονο οι τρις απόστολοι στην μεταμόρφωση οταν η νεφέλη τους σκέπασε και ακούστηκε η φωνη του Θεού που είπε «Αυτός ειναι ο γιος μου ο αγαπητος. Αυτον να ακούτε»(Μαρκος 9:2-7) αλλα και καθένας που με πίστη ετρεξε σ’ αυτον βοηθεια να ζητήσει.
Ολοι οσους ο Χριστος θεράπευσε κουτσούς, τυφλούς, κωφάλαλους, κουλούς που τους έκανε να βλέπουν, να μιλούν και να ακούσουν και να περπατούν και αυτοί που ήσαν γύρω του ειδαν με τα μάτια τους και θαύμασαν την αναλλοίωτη δόξα του, ακόμα και στους εκ γενετής τυφλούς να δινει το Φως, και παράλυτους να τους αξιώνει να περπατούν. Ακομα και η Χαναναία ταλαίπωρη  μητέρα που ζητησε την βοηθεια του επειδη η κόρη της δαιμονιζόταν διαπίστωσε την δόξα του οταν απελευθέρωσε την επι χρονια δαιμονιζομενη  κορη της.(Ματθαιος 15:28) Άλλα και εσυ φίλε μου την αναλλοίωτη δοξα του Χριστου στην ζωη σου θα την δεις οταν με πίστη και μετανοια του ανοιξεις την καρδια σου και σωτηρα σου τον δεχτεις, και απο το Αγιο Πνευμα του Γεννηθείς ξανά.(Ιωαννης 1;12-13)  
“Όποιος με τιμά στον Παραδεισο θα μπει και οποίος με υποτιμά μακρια μου θα αποκλειστεί”
λέει ο Κυριος. Αν τον Χριστο υποτιμάς μετανόησε και άνοιξε του με πίστη την καρδια σου και απο το Αγιο Πνευμα του θα κατοικηθείς (Αποκάλυψη 3:20) και στον Παραδεισο θα μπεις.
“Αν με αγαπας και με τιμάς μαζί μου στον Παραδεισο θα μπεις, αν δεν με αγαπας μακρια μου θα αποκλειστείς” λέει ο Κυριος.«Αγαπώ αυτους που με αγαπάνε και ολοι με βρίσκουν, οσοι με αναζητούν»(Παροιμιες 8:17)
Φίλε μου το διαβατήριό σου στη ζωή και ιδιως σε οιαδήποτε δικτατορικό η αντι χριστιανικό καθεστώς είναι η σχέση σου με τον Κύριο Ιησού Χριστό, και σήμερα ανοίγοντας την καρδια σου στον Χριστο την Ευλογια του Πατρος  θα μπεις, απο το Αγιο Πνευμα θα βαπτιστεις, και την αναλλοίωτη άδοξα του Χριστου θα δεις οταν με ολη σου την καρδια ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ. Αμην!

No comments:

Post a Comment