Popular Posts

Monday 23 June 2014

O XΡΙΣΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ !!!

Φίλε μου διανοήθηκες ποτε οτι για να μας εξασφαλίσει ο Χριστός την Σωτηρία χρειάστηκε να Κενώσει τον εαυτό του ...και να πάρει σάρκα να λάβει την μορφή ανθρώπου ... και να ταπεινωθει ως το σημείο να πεθάνει για μας στον σταυρό» (Φιλιππησιους 2:6-8) 

Αξιός είσαι να πάρεις το βιβλίο και ν' ανοίξεις τις σφραγίδες του, γιατι σφάχτηκες και με το αιμα σου μας αγόρασες για τον Θεο, απο κάθε φυλή και γλώσσα και λαο και εθνος (Αποκαλυψη 5:9) ΨΕΛΝΟΥΝ στον Χριστό κρατώντας κιθάρες οι εικοσιτέσσερις πρεσβύτεροι! (Αποκαλυψη5:8)
«ΑΞΙΟ ειναι το Αρνί που εχει Θυσιαστεί, να πάρει τη δύναμη και τον πλούτο και τη Σοφία και την ισχύ και την ΤΙΜΗ και την ΔΟΞΑ και την ΕΥΛΟΓΙΑ !!!»(Αποκάλυψη 5:12) μυριάδες μυριάδων έλεγαν με δυνατή φωνή !!!

Αδελφέ μου που επιθυμείς στον παράδεισο να μπεις έχεις ΔΟΞΟΛΟΓΗΣΕΙ και ΥΜΝΗΣΕΙ τον Χριστό, η απλώς την εικόνα του φιλάς αλλά τον ιδιο μακριά απο την καρδιά σου τον κρατάς ; Γιατί οτι κι' αν κάνεις αν δεν τον αγαπήσεις και με καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη δεν του δοθείς μακριά του θα χαθείς.
Αδελφέ αυτοί που στον παράδεισο θα μπουν είναι αυτοί που απο τώρα τον ΥΜΝΟΥΝ, τον ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ και τον ΑΓΑΠΟΥΝ, αυτοι μετα θάνατον μαζι του θα βρεθούν !!
Αδελφέ μου η ΕΥΛΟΓΙΑ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ ειναι ΜΟΝΟN το ΔΩΡΟ του ΧΡΙΣΤΟΥ, κανένας δεν μπορεί την αδιαφορία της καρδιάς σου να παρακάμψει και Σωτηρία να σου χαρίσει, αλλά αν όπως η Σαμαρείτισσα, κι' όπως η αμαρτωλή που με δάκρυα φιλούσε τα πόδια του Χριστού τον αγαπήσεις θα σωθείς !«Έχουν συγχωρεθεί οι αμαρτίες της οι πολλές, γιατί ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΛΥ»(Λουκάς 7:40-50)

" Κύριε Ιησού Χριστέ βοήθησε με να σ' ΑΓΑΠΗΣΩ, την καρδιά μου χωρις δισταγμό να σου την ανοίξω και Σωτήρα μου να σε δεχτά, ώστε κι'εγώ μαζί σου μετά θάνατο να βρεθώ" ειναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και την Αιώνια Ζωή θα σου χαρίσει αν ειλικρινά επιθυμείς στην ΕΥΛΟΓΙΑ του να μπεις !!

No comments:

Post a Comment