Popular Posts

Thursday 19 June 2014

ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΙ' ΑΚΟΜΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ

Στην ερώτηση κάποιας φίλης αν δεν βαρέθηκα να μιλάω για τον Χριστό, η απάντησης μου είναι αυτή: 
Αγαπητή μου φίλη, ΟΧΙ μόνο δεν βαρέθηκα να μιλάω για τον Χριστο, άλλα είμαι ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ να πάω γι' τον Χριστό στην άκρη του κόσμου, και μόλις χτες το βράδυ ο Κύριος μου έβαλε αυτή την ερώτηση στο μυαλό μου " Aναρωτιέμαι αν θα είμαι σε θέση να ενταχθω στην ελληνική κοινωνία;; "
Σε 11 μέρες κλείνω τριάντα χρόνια στον Καναδά και έχω εκτιμήσει κι'αγαπήσει την Τάξη, το σύστημα, την τιμιότητα , τις συνήθειες, την απλότητα, αυτού του τόπου και του Πολίτικου και Κοινωνικού του συστήματος αφάνταστα.
Τα πάντα εδώ γίνονται χωρίς αγανάκτηση, χωρίς ρουσφέτια, δεν έχεις ανάγκη να έχεις μέσω για να βρεις το δίκιο σου, ακόμα κι'εφορία σου επιστρέφει λεφτά επειδή δεν σε θεωρεί κατεργάρη. Η σκέψης ότι εγώ που ΑΓΑΠΩ τον Χριστό δεν έχω τα φόντα, την ικανότητα να ζήσω πάλι σε μια κοινωνία που Όλα είναι τελείως αντίθετα με το πολιτικό Κοινωνικό Σύστημα Σεβασμού, Απλότητας που απολαμβάνει κάθε Καναδός πολίτης για μένα ειναι τρομακτικό !!!
Πραγματικά για μένα θα ήταν Ψυχικά καταστροφικό, να βρεθώ στην Ελλάδα που υπέρ ΑΓΑΠΩ, αλλά έχει μια δημόσια Υπηρεσία κι' ενα κοινωνικό σύστημα που ειναι τελείως αντίθετο απο το ήσυχο καναδέζικο σύστημα, που σέβεται τα δικαιώματα του αλλού !!!!
Γιοτα μου μόνο χάρη στον Κύριο που βεβαιώνει την καρδιά μου, οτι στην δικη μου αδυναμία θα παρεβρίσκεται η δικη του Δύναμη θα επιστρέψω στον τόπο που αγαπώ για να βρεθώ με τ αδέλφια μου που ΑΓΑΠΩ αλλά που το κοινωνικό τους σύστημα για μένα είναι εφιαλτικό και χωρίς τον Χριστό στο πλευρό μου θα μου ΡΟΚΑΝΙΖΕ την Ψυχή και θα μ' έστελνε στον Ουρανό στον Κύριο μου πριν την Ωρα μου. ΑΜΗΝ!!!

"Χριστέ μου για σένα θα πάω ακόμα και στην Ελλάδα που αγαπώ !!!"

No comments:

Post a Comment