Popular Posts

Monday 23 June 2014

ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ

Φίλοι μου ούτε η εκκλησία ούτε η Παράδοσης μπορεί να  μας εξασφαλίσει την  συγχώρεση των αμαρτιών μας και την Αιώνια Ζωή παρα μόνο ο Χριστός που ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ και Φορτώθηκε ο ίδιος στο σώμα του τις δικές μας αμαρτίες πάνω στον σταυρό (Α.Πέτρου 2:24,Ιωάννης 1:29)  ώστε όποιος τον εμπιστευθεί και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ να μην χαθεί αλλά να εχει Αιώνια Ζωή!!!( Ιωάννης 1:12,3:16,Ρωμαίους 3:24-26) 

Για να μπεις στην Βασιλεία του Χριστού πρέπει τον Βασιλέα των Βασιλέων Κύριο Ιησού Χριστό που Θυσιάστηκε για σένα ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς, και τότε απο τον ΠΑΤΕΡΑ του ΕΛΕΟΥΣ το ΕΛΕΟΣ θα βρεις και στην βασιλεία του Γιου του του Ιησού Χριστού θα μπεις.(Ιωάννης 1:12-13) 

Αδελφέ μου ο Κύριος τόνισε και είπε οτι Αυτός και μόνον είναι η ΟΔΟΣ, ο ΔΡΟΜΟΣ προς τον Πατέρα «Εγώ ΕΙΜΑΙ ο δρόμος, και η Αληθεια και η ζωη.Κανένας δεν έρχεται < δεν φτάνει> στον Πατέρα παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6) 

Ο επουράνιος μας Πατέρας δεν δέχεται στον παράδεισο κανέναν που δεν καταδέχεται τον Γιο του τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί, αλλά μόνο κάθε ταπεινό αμαρτωλό που τιμά τον Γιο του και του ανοίγει την καρδιά του και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ !!!! (Ιωαννης 5:22-24)  «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι όμως τον  ΔΕΧΤΗΚΑΝ, τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ σ'αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν παιδιά Θεού. Και γεννήθηκαν ξανά Όχι από σαρκική μείξη, ούτε απο ανθρωπινή ενέργεια η πρωτοβουλία αλλά από τον ΘΕΟ!!!»(Ιωάννης 1:12-13)
 

"Κύριε Ιησού Χριστέ, συγχώρησε με τον αμαρτωλό που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα. Σήμερα σου ανοίγω την καρδιά μου και σε παρακαλώ να έρθεις και να ζήσεις μαζι μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι Δικός σου ας ΓΙΝΕΙ το ΔΙΚΟ σου ΘΕΛΗΜΑ στη Ζωή μου. Αμήν"   Eιναι η προσευχή αφιερώσεως που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό, εύχομαι να την προσευχηθείς και στην Βασιλεία του Χριστού με τον Κύριο Ιησού Χριστό θα μπεις !!!

No comments:

Post a Comment