Popular Posts

Tuesday 24 June 2014

ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΚΙ’ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ.ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ (Αποκάλυψη 3;20)

Aδέλφια μου ο Κύριος Ζητά να του ανοίξουμε την καρδιά μας (Αποκάλυψη 3:20),και υπόσχεται μαζί μας να μείνει και ποτέ να μην μας αφήσει ούτε να μας εγκαταλείψει !
Γιατί η καρδιά είναι η έδρα όλων των σκέψεων και αποφάσεων, και ο Κύριος θα κρίνει όλους βάση της απάντησης της καρδιάς μας στο Κάλεσμα του:
«ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28)
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37)
«Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)
«Μείνετε ριζωμένοι Σ' ΕΜΕΝΑ κι'Εγώ σ'εσάς.... Αν παραμείνετε ΕΜΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ και τα λόγια μου μείνουν ΡΙΖΩΜΕΝΑ μέσα σας, ο, τι κι αν θελε τε ζητήστε το και θα σας δοθεί!»(Ιωάννης 15:4-7)
Όλες οι επουράνιες ευλογίες πηγάζουν απο τον Χριστό, και δεχόμεθα τις ευλογίες του ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ την ΚΑΡΔΙΑ μας σ'ΑΥΤΟΝ !!(Αποκάλυψη 3:20) δίνοντας του την Πρώτη θέση στην Καρδιά μας !!!

"Κύριε Ιησού Χριστέ ΓΕΝΗΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωή μου" είναι η προσευχή πού σώζει τον αμαρτωλό, γιατί ο Κύριος κοιτάζει την καρδιά σου, κι' αν η καρδιά σου είναι διατεθειμένη να τον ΕΜΠΙΣΤEΥΤΕΙ, και στο θέλημα του ν' αναπαυθεί τότε στην Ευλογία του Χριστού θα μπεί !!! 

No comments:

Post a Comment