Popular Posts

Friday 27 June 2014

ΑΝ EΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΧΤΕΙΣ

H Αγάπη του Χριστού είναι καταπληκτική
Και ποτέ δεν μας αφήνει ούτε μια Ζωής στιγμή, 
Αλλά πάντοτε μας δίνει ευκαιρία για καλό, 
Στον ίδιο να στραφούμε 
Σωτήρα μας να τον δεχτούμε 
και να μπούμε στην Ζωή !!! 

«ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28)
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ !»(Ιωάννης 7:37)
«Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)
«Εγώ ΕΙΜΑΙ ο δρόμος, και η Αληθεια και η Ζωή.Κανένας δεν έρχεται < δεν φτάνει> στον Πατέρα παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)

« Να  στέκομαι στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη φωνή μου, και ανοίξεις την Πόρτα, θα ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ, και θα δειπνήσουμε μαζί.»(Αποκάλυψη 3:20) βεβαιώνει ο Κύριος Ιησούς Χριστός κάθε αμαρτωλό που του ανοίξει την καρδιά του και Σωτήρα του τον δεχτεί !!
Πολύτιμε αδελφέ/η μου αν στον Κύριο Ιησού Χριστό στραφείς και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ απο τον Θεό θα γεννηθείς ΞΑΝΑ, και στην Βασιλεία του θα μπεις!!
 Γιατί «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι όμως τον  ΔΕΧΤΗΚΑΝ, τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ σ'αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν παιδιά Θεού. Και γεννήθηκαν ξανά Όχι από σαρκική μείξη, ούτε από ανθρωπινή ενέργεια η πρωτοβουλία αλλά από τον ΘΕΟ!!!»(Ιωάννης 1:12-13)

No comments:

Post a Comment