Popular Posts

Saturday 28 June 2014

Τι θα ωφελήσει τον άνθρωπο να κερδίσει τον κόσμο ολόκληρο και χάσει τη Ζωή του.Ιησούς Χριστός (Μάρκος 8:36)

Η αγάπη του Χριστού εις τον ιδιο σε καλεί να κερδίσεις τον αγώνα να μην χάσεις την Ζωή!!!
Φίλοι μου πάντοτε η ανθρώπινη ψυχή έλπιζε στην ΑΘΑΝΑΣΙΑ , απο τους αρχαίους χρόνους ο Φοίνιξ, ο Αετός συμβόλιζε  την Αναγέννηση της ΖΩΗΣ μετά τον Θάνατο. Τα Ρωμαϊκά Λάβαρα, κι ο Βυζαντινός δικέφαλος Αετός εκφράζουν την ελπίδα της ψυχής του ανθρώπου να μην πεθάνει αλλά να ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ, ο  θάνατος του να μην είναι τελειωτικός κι' ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς του Βατατζης να επιστρέψει στη Ζωή!!! 
Θα ήθελα  να Ζήσω ΑΙΩΝΙΑ, μετά θάνατο  είναι η κρυφή επιθυμία της ανθρώπινης καρδιάς, αλλά μόνον εκείνοι που ανήκουν στον Χριστό, που τον Κύριο Ιησού Χριστό Σωτήρα τους δεχτούν στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα μπουν. 
Ο Χριστός φίλοι μου είναι ο επί πάντων Θεός Ευλογητός που δήλωσε σ'αυτούς που αμφισβητούσαν  την Θεότητα του οτι αν κάποιος τηρήσει τον δικό του λόγο ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΥΤΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΤΕ ! ( Ιωάννης 8:51) 
Φίλοι,  η Αιώνια με τον Χριστό ευλογημένη ατέλειωτη στον παράδεισο Ζωή είναι το δώρο του Χριστού σε κάθε μετανιωμένο αμαρτωλό που ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ σ' Αυτόν και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί !!! «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ και η ΖΩΗ.Οποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ΄έμενα κι αν πεθάνει θα ΖΗΣΕΙ.Και όποιος Ζει και Πιστεύει σε ΜΕΝΑ, αυτός ΟΧΙ ΔΕΝ θα πεθάνει ΠΟΤΕ»(Ιωάννης 11:25-26) 

Η κρυφή λαχτάρα της ανθρώπινης Ψυχής να μην πεθάνει ΠΟΤΕ βρίσκει την εκπλήρωση της όταν ασπαστεί και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ της ΔΕΧΤΕΙ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ που είναι η πηγή της Αιωνίου Ζωής και η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ((Ιωάννης 11:25-26) 
Όσοι όμως εν Ζωή το κάλεσμα του Χριστού το αγνοήσουν και δεν καταδεχτουν προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν στην ΑΙΩΝΙΑ Κόλαση η άφθαρτη ψυχή τους αιωνίως θα διαφθείρεται !! 
Πολύτιμε/η φίλε/η μην αφήσεις αναπάντητο το κάλεσμα του  ΧΡΙΣΤΟΥ (Ματθαιος 11:28,Αποκαλυψη 3:20) που εις τον ΙΔΙΟ σε καλεί να κερδίσεις τον αγώνα να μην χάσεις την Ζωή,.γιατί τι θα  ωφεληθείς αν κερδίσεις ολόκληρο τον κόσμο και χάσεις την  Ζωή στον παράδεισο με τον Χριστό ; ; 

Η μεγάλη αγωνία της ανθρώπινης Ψυχής να κερδίσει τον αγώνα να μην χάσει την ΖΩΗ, εκπληρώνεται μονό με τον ΧΡΙΣΤΟ,μονο στη Ζωή του αμαρτωλού που τον Χριστό με μετάνοια κι'ευγνωμοσύνη ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί !!(Ιωάννης 1:12-13)

1 comment:

  1. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ και η ΖΩΗ.Οποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ΄έμενα κι αν πεθάνει θα ΖΗΣΕΙ.Και όποιος Ζει και Πιστεύει σε ΜΕΝΑ, αυτός ΟΧΙ ΔΕΝ θα πεθάνει ΠΟΤΕ»(Ιωάννης 11:25-26)

    ReplyDelete