Popular Posts

Wednesday 11 June 2014

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ (Ματθαιος 11:28)

H Aγάπη του Χριστού μας
στην αιωνιότητα οδηγεί,
Και όποιος την καρδιά του  Ανοίξει
στην Αιωνία Ζωή θα μπει.

Ο Κύριος φίλοι μου καλεί όλους  μας σ'αυτόν να πάμε Ανάπαυση να βρούμε « Ελάτε σε μένα όλοι εσείς που είστε βαριά φορτωμένοι κι'εγώ θα σας ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ »(Ματθαίος 11:28) και επίσης   ατομικά τον καθένα μας καλεί σε προσωπική καρδιακή ΚΟΙΝΩΝΙΑ και λέει: « Nα τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδίας σου. Αν ακούσεις τη φωνή μου κι' ανοίξεις την πόρτα θα μπω μέσα εγω και θα γιορτάσουμε μαζί !»(Αποκάλυψη 3:20)

Φίλε μην αφήσεις αναπάντητο το κάλεσμα του Κυρίου, και χωρίς *λάδι* χωρίς την σφραγίδας του Αγίου Πνεύματος σαν τις ς πέντε άμυαλες  παρθένες και εσύ βρεθείς κι'από την ΧΑΡΗ του αποκλειστείς, γιατί δεν ξερες πότε η πόρτα της ΧΑΡΙΤΟΣ θα κλείσει και αιώνια μακριά του θα σ'αποκλείσει  !(Ματθαίος 25:8-13)

" Κύριε Ιησού Χριστέ μετανοώ που τοσα χρόνια μακριά σου ζούσα και το κάλεσμα σου το αγνοούσα, για ολες τις αμαρτίες μου συγχώρεση σου ζητώ. Σου ανοίγω Κύριε την καρδία μου και σε προσκαλώ να έρθεις και να ζήσεις μαζί μου ολες τις ήμερες της Ζωής μου." Είναι η προσευχή που ο Κύριος θα τιμήσει και με το *λάδι* του τ' ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του θα σε σφραγίσει και ποτε δεν θα χαθείς αλλα στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ κι'εσυ θα μπεις. Αμήν !!!
Γιατί ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και δεν τον δέχτηκαν, σ' οσους  ομως  τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, σ'αυτούς  ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν ΠΑΔΙΑ ΘΕΟΥ, σ'αυτούς που καρδιακά τον εμπιστεύτηκαν.(Ιωάννης 1;12-13) κι'όχι σ΄αυτούς που δεν καταδέχτηκαν  ΣΩΤΗΡΑ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ !!! 

No comments:

Post a Comment