Popular Posts

Sunday 8 June 2014

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ

Γι' όλα πάνω στη γη υπάρχει ο κατάλληλος Χρόνος και ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ καιρός. Καιρός που γεννιέται κανείς και καιρός που πεθαίνει, που φυτεύει και ξεριζώνε.... που γκρεμίζει και που χτίζει, που κλαίει κάνεις και γελάει, που θρηνεί και που Χορεύει  ( Εκκλησιαστής 3:1-4)  και ΚΥΡΙΟΣ Ιησούς Χριστός  μας  ειπε  οτι ΠΛΑΤΙΑ ειναι η ΠΥΛΗ και ευρύχωρος ο δρόμος που οδηγεί στον χαμό,.... ενω ΣΤΕΝΗ η ΠΟΡΤΑ και Στενόχωρος ο ΔΡΟΜΟΣ που οδηγεί στη Ζωή και λίγοι ειναι εκείνοι που την βρίσκουν.(Ματθαίος 7:13-14) 
Φίλε, όπως αν συνειδητά δεν μπεις στο αυτοκίνητο σου και ακολουθήσεις την σωστή διαδρομή δεν θα φθάσεις στον προορισμό σου, το ίδιο και με την Βασιλεία του Χρίστου αν συνειδητά τον  Χριστό που είναι η ΠΟΡΤΑ των προβάτων ΣΩΤΗΡΑ σου δεν τον δεχτείς στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ του δεν θα μπεις, και   όπως  ακριβώς οι Απόστολοι συνειδητά τον  Χριστό ακολούθησαν, έτσι και εμείς  συνειδητά μπορούμε στην ΕΥΛΟΓΙΑ του θα  μπούμε  την στιγμή που του δεθούμε  και  Σωτήρα μας  τους τον δεχτούμε  !!!
 

Όπως στην Ζωή του κάθε ανδρός η γυναικός υπήρξε η στιγμή που συνειδητά δόθηκε στην/στον σύντροφο της Ζωής του/ης (που είπε το ΝΑΙ στον/στην ΕΚΛΕΚΤΟ της Ζωής  του) έτσι υπάρχει και  η αντίστοιχος ΙΕΡΑ ΣΤΙΓΜΗ  που ο αμαρτωλός που τον Χριστό αγάπα και επιθυμεί μαζί του πάντα να ζει, πρέπει να του ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί.(Ιωάννης 1:12-13) 

Γι' όλους φίλοι μου είναι εκείνη η ΣΤΙΓΜΗ που στον Χριστό δοθούν και  Σωτήρα τους τον δεχτούν, γι'αυτό και αν κι' εσύ τον Χριστό αγαπάς κι'επιθυμείς μαζί του μετά θάνατο να βρεθείς πρέπει κι'εσυ όπως κάθε άλλος σωσμένος αμαρτωλός ν'ανοίξεις την καρδία σου, να του ΔΟΘΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς. Γιατί ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σ'όσους  όμως που τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ < δηλαδή μ'ολη τους την Καρδιά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ>  σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Να γεννηθούν ξανά Οχι από ανδρική επιθυμία η θέληση άλλα από τον ΘΕΟ !! (Ιωάννης 1:12-13) 
"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ" Eιναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό που επιθυμεί το θέλημα του Χριστού να γίνει στη Ζωή του. Αμήν και στον παράδεισο μετά θάνατο μαζί του να βρεθεί !

No comments:

Post a Comment