Popular Posts

Wednesday 4 June 2014

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΧΤΕΙΣ

Στην Ζωή όλοι μας έχουμε τις φιλοδοξίες μας και τα όνειρα μας, άλλοι ορέγονται πλούτη και δόξα, κι' άλλοι έχουν ευμενέστερους σκοπούς επιθυμούν να βοηθήσουν την κοινωνία, τους αδυνάτους, άλλα ακόμα κι όταν πετυχαίνουν τους σκοπούς τους ο καθένας τους ανακαλύπτει οτι παρολη την επιτυχία του δεν εχει αλλάξει στον Χαρακτήρα του, είναι αυτός που ήταν και θα είναι, εκτός και αν το Χριστό ασπαστεί και Σωτήρα του τον δεχτεί.

Αυτός που ήσουν, είσαι, και θα είσαι, αλλά όταν τον Χριστό ασπαστείς και τον ακολουθείς τότε μόνο θα γίνεις αυτός/η που ήσουν προορισμένος να ήσουν !!.
Τον καλύτερο εαυτό σου, τον Ευλογημένο εαυτό σου, τον κτισμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Θεού στο σχέδια και στα μέτρα του Κυρίου Ιησού Χριστού θα τον αποκτήσεις μετά που την καρδία σου στον Χριστό θα την ανοίξεις και πιστά θα αρχίσεις να τον ακολουθείς.
Τότε μόνο θα αρχίσεις να μεταμορφώνεσαι στην δίκη του εικόνα (σε συσχετισμό με το πόσο εισαι διατεθειμένος την παλιά αμαρτωλή ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορά ν'απαρνηθείς) προχωρώντας απο δόξα σε δόξα, χάρη στο Άγιο Πνεύμα του Κυρίου που θα σε συμπαραστέκεται !! (Β.Κορινθιους 3;18)

Φίλε μου, σου εύχομαι το Καινούργιο Παρών που ο Χριστός χαρίζει να επιθυμήσεις, να του ανοίξεις την καρδιά σου και Σωτήρα σου να τον δεχτείς, και τότε απο το Άγιο Πνεύμα θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ, και τότε μονο θα μπορείς υπακούοντας τον Χριστό απ' όλες τις παλιές αμαρτωλές συνήθειες σου να απαλλαγείς και να γίνεις ο ΝΕΟΣ, ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ στο πρωτότυπο του Κυρίου Ιησού ΧΡΙΣΤΟΥ. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment