Popular Posts

Tuesday 10 June 2014

ΜΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΜΟΦΩΝΕΣΤΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ(Ρωμαίους 12:2)

Στην Ζωή μας υπάρχουν στιγμές που αντιμετωπίζουμε περιστάσεις που ποτε σου δεν ξανασυναντήσαμε, πάντοτε ησουν αθλητής και μέσα σε μια μέρα έχασες τα πόδια σου, ειχες πάντα  τον σύντροφο σου στο  πλευρό σου, τον άνδρα σου, την κόρη σου τον γιο σου και σε μια μέρα χήρεψες, έλαβες μια επαγγελματική μετάθεση που και αντιμετωπίζεις έχθρα που ποτε στη Ζωη σου δεν  αντιμετώπισες. 
Φίλε μου τι κάνεις όταν αντιμετωπίζεις καταστάσεις που ποτε στην ζωη σου δεν αντιμετώπισες  και που δεν εχεις καμία κατάρτιση, και που κανένα συμβούλιο ειδικών, τεχνικών, η επιστημόνων  θα μπορούσε να σε  συμβουλεύσει γιατι αυτό που αντιμετωπίζεις δεν είναι φυσικό πρόβλημα αλλα εχει βαθύτερες ρίζες, και δεν εχεις διάκριση στα  ενδόμυχα της καρδιάς των άλλων ;  
Τρέχεις   στον Θεό, στον Κύριο Ιησού Χριστό. Του ομολογείς  οτι είσαι τελείως αδαής,  οτι δεν έχεις ιδέα πως να αντιμετωπίσεις την δυσχερή κατάσταση και του Ζητάς να σε διδάξει, του λες " KΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ, ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ ΜΕ ΘΕΛΩ ΜΑΘΩ."

Αυτό ακριβώς  ζήτησα απο τον Κύριο χτες. Εδω και μερικές μέρες έκοψα τις κορυφές δένδρων δικών μου που είναι στην δικη μου ιδιοκτησία, και που ο γείτονας μου πίστευε οτι ποτε μου δεν θα τα κουτσουρευα, εκει οφείλεται η παρεξήγησης και αδυνατεί να ηρεμήσει, να ησυχάσει και να το ξεχάσει και καθε μερα που με βλέπει μου φωνάζει, και αυτό φυσικά δεν συγκρίνεται με τι θα αντιμετώπιζα αν ημουν ιεραπόστολος  σ'ενα Μουσουλμανικό Κράτος  και με είχαν σύρει στα δικαστήρια, ούτε με το  αν ήμουν Μουσουλμάνος στην Σαουδική Αραβία και είχα ασπαστεί τον Χριστό !!! 
Φίλοι μου, πάντοτε πρέπει να έχουμε κοινωνία με τον ΣΩΤΗΡΑ Χριστό, αλλα όταν ξαφνικά το αναπάντεχο συμβεί στη Ζωή σου, και δεν έχουμε καμία κατάρτιση η δυνατότητα για να το ξεπεράσουμε ,ζητάμε από τον Κύριο να μας διδάξει, να μας βοηθήσει, να μας δοκιμάσει ώστε να μάθουμε να προχωράμε πάνω στα κύματα και να μην μας φέρνουν τούμπα !!!  
Παρόλο που τώρα και είκοσι εφτά χρόνια,είμαι πιστό παιδί του Κυρίου δεν είμαι αυτός που θα έπρεπε να είμαι, αλλά αν προσηλώνομαι στον Κύριο και καθε φορά ασπάζομαι τα λόγια του και την διόρθωση του, θα γίνω αυτός που με προόρισε να είμαι.  
Αδέλφια μου, ο Κύριος προόρισε κάθε πιστό του παιδί να είναι πολύ περισσότερο απ' οτι είναι, αλλά αυτό εξαρτάται απο τον καθένα απο μας, κατα πόσο είμαστε διατεθειμένοι τον παλιό τρόπο Ζωής και σκέψεως να θανατώσουμε και ν'αρχίσουμε να προχωράμε μ' ενα καινούργιο τρόπο σκέψης, ετσι ώστε να ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ εξετάζοντας ποιο ειναι το ΘΕΛΗΜΑ του, που είναι ΚΑΛΟ και ΤΕΛΕΙΟ. Αμην !!(Ρωμαίους 12:2)   

Και αν φίλε μου ως τώρα ο Χριστός δεν ειναι προσωπικός ΣΩΤΗΡΑΣ σου, σήμερα ειναι η ήμερα την καρδιά σου διάπλατα να την Ανοίξεις και να τον καλωσορίσεις Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ της ζωης σου.  
Κύριε Ιησού Χριστε, Ελα στη Ζωη μου και μείνε μαζι μου, και σας γινει το ΔΙΚΟ σου ΘΕΛΗΜΑ στη ΖΩΗ μου" είναι η προσευχή αφιερώσεως που ο Κύριος θα τιμήσει και την Αιώνια ζωη θα χαρίσει στον μετανοήσαντα και πιστευσαντα αμαρτωλό. Αμην!!!
 

No comments:

Post a Comment