Popular Posts

Sunday 15 June 2014

ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ

Μέσα από την άβυσσο και το Χάος ο Ιησούς Χριστός σχημάτισε την γη και όλο το σύμπαν που με την δύναμη του λόγου του συγκρατεί.« Μέσω του Χριστού ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ τα πάντα, τα ορατα και τα αόρατα, ειτε θρονοι, ειτε κυριότητες ειτε αρχές ειτε εξουσίες. Τα πάντα ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ και Γι' ΑΥΤΟΝ έχουν δημιουργηθεί. Και είναι Αυτός που υπηρχε πριν απ'όλα και τα πάντα έχουν ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ χάρη σ'Αυτόν (Κολοσσαεις 1;16) και από αυτόν ΣΥΓΚΡΑΡΤΟΥΝΤΕ !!!
Ο Χριστός φίλοι μου είναι η πηγή της Ζωής και το ΦΩΣ που ΦΕΓΓΕΙ στο σκοτάδι (Ιωάννης 1:4-5) και στο ΧΑΟΣ των στραβοδιδασκαλιων που αναιρούν την αλήθεια του Ευαγγελίου του που είναι η δύναμης του Θεού για την Σωτηρία στον καθένα που πιστεύει σ'Αυτόν !(Ρωμαίους 1;16)
Ο Χριστός φίλοι μου τόνισε οτι ΕΙΝΑΙ ο ΔΡΟΜΟΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ, και οτι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ έρχεται στον Πάτερα παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απ Αυτόν !!(Ιωάννης 14:6) και οτι μόνο εκείνος είναι η Πόρτα των Προβάτων.. και μόνο αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ στον ΙΔΙΟ για είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή !!(Ιωάννης 10:9)
Και το ΧΑΟΣ φίλοι μου είναι η πληθώρα άσχετων εδαφίων που σας πλασάρουν οι Πνευματικά τυφλοί, αυτοί που ΠΟΤΕ τους δεν καταδέχτηκαν ν'ανοίξουν την καρδιά τους και τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα τους να τον δεχτούν !!
Η Αλήθεια όμως είναι οτι ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΖΩΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ την ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ !!!(Α.Ιωάννου 5:11-12)
Πολύτιμε Αδελφέ/η μου ασπασου την ΑΛΗΘΕΙΑ του Ευαγγελίου, τ' αξιόπιστα λόγια του ΧΡΙΣΤΟΥ που σε καλεί Αυτόν να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς και στην Αιώνια Ζωή θα μπεις.(Ματθαίος 11;28.Ιωάννης 1;12-13, Αποκάλυψη 3:20) Αμην !!!
" Κύριε Ιησού Χριστέ, μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα. Σήμερα σου ανοίγω την καρδιά μου και σου ζητώ να έρθεις και να Ζήσεις μαζί μου όλες τις ήμερες της ζωής μου" Είναι η προσευχή που για πάντα θα σε συμφιλιώσει με τον Πατέρα και τον Ιησού Χριστό. Αμήν !!!

No comments:

Post a Comment