Popular Posts

Friday 6 June 2014

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ.

Φίλοι, ο Θεός τόσο ΑΓΑΠΗΣΕ τον κόσμο ώστε ΠΡΟΣΦΕΡΕ τον Γιο του τον Μονογενή , για να μην χαθεί όποιος πιστεύει σ' Αυτόν αλλά να εχει Αιώνια Ζωή. Γιατί ο Θες δεν έστειλε τον Γιο του στον κόσμο για να καταδικάσει τον κόσμο αλλά για να ΣΩΘΕΙ ο κόσμος δι'αυτού. Όποιος πιστεύει σ' Αυτόν ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ, αλλ' όποιος δεν Πιστεύει είναι ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ, γιατι ΔΕΝ εχει Πιστέψει στο όνομα του Μονογενή Γιου του Θεού !!! ( Ιωάννης 3:16-18)

Φίλοι, ο Χριστός με το ιδιο του το αίμα πλήρωσε τα ΛΥΤΡΑ για την ΛΥΤΡΩΣΗ μας από την τιμωρία της αμαρτίας μας « Αυτός ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ο ιδιος στο σώμα του τις ΔΙΚΕΣ μας αμαρτίες πανω στον σταυρό, ετσι που να ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ απ'αυτές και να ζήσουμε για την Δικαιοσύνη.(Α.Πετρου 2 :24) για την δόξα του Ονόματος του !

Φίλοι δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι εισόδου στον Παράδεισο, τα καλά μας έργα από μόνα τους, ειναι σαν λιγδιασμένες πατσαβούρες «Όλοι μας ΜΟΛΥΝΘΗΚΑΜΕ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ μας ΕΙΝΑΙ σαν ΡΥΠΑΡΟ ΡΟΥΧΟ»(Ησαΐας 64;5), μόνο η σταυρική ΘΥΣΙΑ του Χρίστου, καθαρίζει τον αμαρτωλό που τον Χριστό εμπιστευτεί και ΣΩΤΗΡΑ του δεχτεί απο την αμαρτία του και του εξασφαλίζει ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και την Αιώνια Ζωή.(Ιωάννης 1:12-13,3;16)

"Θα σ' Αγαπήσω Κύριε, μ'ολη μου την Καρδιά, μ'όλη μου την Ψυχή, μ'ολη μου την διάνοια" είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό.
Ακατάδεχτος είναι αυτός που δεν ανοίγει την καρδιά του στον Χριστό, και Κανένας ακατάδεχτος στην Βασιλεία του δεν θα μπει, αλλά μακριά του θα χαθεί.

Φίλε σου εύχομαι χωρίς δισταγμό την καρδιά σου ν'ανοίξεις στον Χριστό και στην Ευλογία του να μπεις. Αμήν !!!

No comments:

Post a Comment