Popular Posts

Thursday 26 June 2014

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΚΗ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΗ.

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Αίτιος όλης της δημιουργίας. Ο Ιησούς Χριστός ως ο ΛΟΓΟΣ του ΘΕΟΥ υπήρχε πάντοτε με τον Θεό και ο ΘΕΟΣ ΠΟΤΕ δεν ήταν χωρίς τον ΛΟΓΟ,(Ιωάννης 1:1-3) τον Ιησού Χριστό που  την ΙΣΟΤΗΤΑ του με τον Θεό δεν την θεώρησε σαν κάτι που θα  μπορούσε να απαχθεί - να την χάσει- γι'αυτό  ΚΕΝΩΣΕ τον εαυτό του  και πήρε την εξωτερική μορφή δούλου υποτασσόμενος ως το σημείο να πεθάνει για μας στον Σταυρό.(Φιλιππησιους 2:6-8) 

Τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΣΥΜΠΑΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ και για την ΔΙΚΗ του ΔΟΞΑ..... Αυτος, ο ΧΡΙΣΤΟΣ  ΥΠΗΡΧΕ πριν υπάρξει τιποτε άλλο, κι'Αυτός ειναι η δύναμης που κρατάει τα ΠΑΝΤΑ ολόκληρο το σύμπαν στην ύπαρξη !(Κολοσσαεις 1:16-17) και καλεί κάθε αμαρτωλό προσωπικό Σωτήρα του να τον δεχτεί για να μην χαθεί αλλά στην Βασίλεια του να μπει !(Ματθαίος 11:28) 

Η Αγάπη του Χριστού μας είναι δημιουργική, 
Δημιούργησε τα Πάντα όσα βρίσκονται στον Ουρανό, 
και εδώ κάτω στην γη! 
Και μας καλεί ΣΩΤΗΡΑ μας  να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ, 
Και ποτε να μην χαθούμε  αλλά ΜΑΖΙ του ΠΑΝΤΟΤΕ να ΖΟΥΜΕ !
 

«Τα δικά μου πρόβατα αναγνωρίζουν την Φωνή μου κι εγώ τα γνωρίζω και αυτά με ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ. Κι ΕΓΩ παρέχω σ' αυτά Ζωή και με ΚΑΝΕΝΑ τρόπο ΔΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!»(Ιωάννης 10:27-30) Είναι η αξιόπιστη βεβαίωση του επί γης  πανταχού Παρών ΘΕΟΥ Κύριου Ιησού Χριστού ! 
Αδελφέ μου άνοιξε την καρδιά σου στον Δημιουργό της Ψυχής σου να ευλογηθείς και στην Ανάπαυση του να μπεις "Kύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου ΕΛΑ και ΜΕΙΝΕ μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι δικός σου, δικιά σου." Eιναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό που στον Χριστό ΔΟΘΕΙ και Σωτήρα του τον δεχτεί. Αμήν!! 




No comments:

Post a Comment