Popular Posts

Monday 9 June 2014

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

Είναι η πιο Ευλογημένη προσευχή, αν εχεις συνειδητοποιήσει οτι ο Χριστός είναι ο επι γης Παντοδύναμος πανταχού παρών Θεός που κρατά το σύμπαν με την δύναμη του λόγου του και τα πάντα μέσω αυτού και γι' αυτόν έχουν δημιουργηθεί  (Κολοσσαεις 1:16-17) και σε καλεί ν'ανοίξεις την καρδιά σου ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς (Ιωάννης 1;12-13,Αποκάλυψη 3:20) ώστε στην Βασιλεία του να μπεις, και ΠΟΤΕ να μην χαθείς αλλά να μπαίνεις και να βγαίνεις και να βρίσκεις βοσκή !(Ιωάννης 10:9-10, 27,28) 

Φίλε μου ο Κύριος σήμερα σε βεβαιώνει και σου λέει « Ξέρω πολύ καλά τα σχέδια που εχω κάνει για σενα. Θελω την Ευτυχία σου και οχι την καταστροφή σου . Θέλω να σου χαρίσω το προσδοκώμενο μέλλον. Αν μ' επικαλεστείς και έρθεις και προσευχηθείς  σ' εμένα ΕΓΩ θα σ' ΑΚΟΥΣΩ. Αν με ζητήσεις θα με βρεις , φτάνει να με αναζητήσεις με  ΟΛΗ σου την ΚΑΡΔΙΑ. Θα με βρεις και θα  ΑΛΛΑΞΩ την κατάσταση σου.»(Ιερεμίας 29:11-14) 

Καλέ μου φίλε, αν είσαι ήδη πιστό παιδί του Κυρίου, αν ήδη του έχεις ανοίξει την ΚΑΡΔΙΑ σου και ΣΩΤΗΡΑ σου τον  Κύριο Ιησού Χριστό έχεις δεχτεί είσαι ΜΑΚΑΡΙΟΣ γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ'ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ( Εβραίους 13:5) και παρόλο που ο δρόμος σου, ο Χριστιανικός δρόμος δεν ειναι ποτε ίσιος και εύκολος αλλα κυρ τος και ανηφορικός, οσο και ανηφορικός και αν είναι θα έχεις τ'αδέλφια σου να σε υποστηρίζουν, να σ'ενθαρρύνουν να σε συμπαραστέκονται και το Άγιο Πνεύμα του Κυρίου να σε δροσίζει και Θάρρος και φώτιση να σου δίνει, και τον Κύριο στο πλευρό σου σύντροφο και Βοηθό σου. Αμήν !!!! 
Τι παρά πάνω αδελφέ/η μου να ευχηθείς, παρά να συνειδητοποιήσεις οτι παρά την δική σου αδυναμία η νίκη σου είναι εξασφαλισμένη γιατί σε περικυκλώνει η δύναμης του καλού Βοσκού  του Παντοδύναμου Θεού Κυρίου Ιησού ΧΡΙΣΤΟΥ !!!

" Kυριε Ιησού Χριστέ ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ το θέλημα σου στη Ζωή μου" Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό που τον Χριστό αγαπά και επιθυμεί να του Δοθεί και ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί !!!!

No comments:

Post a Comment