Popular Posts

Friday 20 June 2014

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΕΧΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ

Η Αγάπη του Χριστού
μου γεμίζει την καρδιά,
την γεμίζει και την κάνει
Πηγή ψυχικής δροσιάς !!!

«Όποιος πίνει από το *νερό* που θα του δώσω Εγώ, αυτός οχι, δεν θα διψάσει ποτέ. Απεναντίας το *νερό* που θα του δώσω, θα γίνει μέσα του ΠΗΓΗ που θα αναβλύζει νερό ΖΩΗΣ Αιωνιας» ειναι η υπόσχεσης που έδωσε ο Ιησούς Χριστός σε μια που Όχι μόνο δεν ήταν Άγια, αλλά που είχε πάρει Πέντε άνδρες  και ο άνδρας που συγκατοικούσε μαζί της δεν ήταν ο άντρας της !!( Ιωάννης 4:14-18)
 Σημείωσε φίλε μου την Αγάπη, την ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ το ΕΛΕΟΣ και Το ΔΩΡΟ του Κυρίου  τ' Άγιο Πνεύμα του ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ  να  χαρίζει σε κάθε αμαρτωλό/η που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ !!!
Πολύτιμη Ψυχή  εμπιστευσου τον Χριστό οπως ακριβώς η  Σαμαρείτισσα και πάψε να τρέχεις στους Αγίους και στις Αγιες και και τότε ο Κύριος θα σφραγίσει και εσένα με τ'Άγιο Πνεύμα του που είναι η ΠΗΓΗ που αναβλύζει ΔΡΟΣΙΑ και ΕΥΩΔΙΑ ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ. Αμήν !!!
Φίλε μου, κάθε καλό δώρο προέρχεται απο τον Χριστό που είναι η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και  Πηγή της Αιωνίου Ζωής «Εγώ ΕΙΜΑΙ η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και η ΖΩΗ»(Ιωάννης 11:25) κι'αν στον Χριστό ανοίξεις την καρδιά σου και ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς τότε Ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ <δηλαδή  Αγίου Πνεύματος> ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ κι΄από σένα που τον εμπιστευτικές !!!(Ιωάννης 7:38)
Αδελφέ/η μου η υπόσχεσης του Κυρίου ειναι οτι ο καθένας και κάθε μια που καρδιακά τον εμπιστευτεί << Αν ομολογήσεις με το στόμα σου τον Ιησού ΚΥΡΙΟ σου και ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ με την ΚΑΡΔΙΑ σου οτι ο Θεός τον ανάστησε απο τους νεκρούς θα ΣΩΘΕΙΣ.....  και  ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΕΙΣ  (Ρωμαίους 10:9-11), απο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του θα ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ και ΠΟΤΕ  δεν θα σ' αφήσει ούτε θα σ' εγκαταλείψει !!!(Εβραίους 13:5)

Σου εύχομαι ολόκαρδα όπως η Σαμαρείτισσα κι'εσυ τον Χριστό να εμπιστευτείς και τότε όπως και κάθε σωσμένος/η Αναγεννημένος/η Χριστιανός/η από τ' Άγιο Πνεύμα του θα βαπτιστείς και Ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ <δηλαδή Αγίου Πνεύματος> ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ από μέσα σου !!! (Ιωάννης 7:38) Αμήν !!!

No comments:

Post a Comment