Popular Posts

Saturday 13 April 2013

"ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΧΘΩ
ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ,
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ,
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ
Μ' ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΩ" 

Φίλοι το κάλεσμα του Χριστού είναι κάλεσμα αγωνιστικό o Χριστός μας καλεί να Αγαπούμε αυτούς που δεν μας αγαπούν, να ευλογούμε εκείνους που μας Εχθρεύονται και μας καταριούνται, να φερόμαστε ΚΑΛΑ σ'εκείνους που μας μισούν, και να ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ για εκείνους που μας προσβάλλουν και μας κατατρέχουν.(Ματθαίος 5:44-45) γιατι « Αν αγαπάμε μόνο εκείνους που μας Αγαπούν, τότε πως θα φανεί οτι η ΧΑΡΗΣ μας ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ;»(Λουκάς 6 :32) 

Ο Χριστός λέγει σ' oλα τα Πιστά του Παιδιά « Αν αγαπάτε μόνο εκείνους που σας Αγαπούν , τότε ποια ειναι η ΧΑΡΗΣ που σας ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ;»(Λουκάς 6 :32) 

Αδέλφια , όσοι είμαστε του Κυρίου, όσοι από το Άγιο Πνεύμα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ όταν του ΔΟΘΗΚΑΜΕ δεν έχουμε το ΕΛΕΥΘΕΡΟ της παλιάς συμπεριφοράς. Απο τα έργα μας, απο την ταπεινή, ευγενική, σπλαχνική Χριστιανική συμπεριφορά μας αποδεικνύουμε την γνήσια ΧΡΙΣΤΙΑΝΚΗ μας πίστη και τιμούμε το όνομα του Σωτήρα μας Χριστού.Γιατι ο λόγος του Κυρίου λέγει οτι η Γνησια ΠΙΣΤΗ αποδεικνύετε απο τα ΕΡΓΑ (Ιάκωβος 2:18) από την ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ! 

Αλίμονο και τρισαλιμονο αν εμεις τα πιστά παιδιά του Κυρίου δεν ξεριζώσουμε καθε παλιά αμαρτωλή διαγωγή, και δεν ντυθούμε την ΣΠΑΧΝΙΚΗ ΔΙΑΓΩΓΉ του ΧΡΙΣΤΟΥ, να ΑΓΑΠΑΜΕ τους εχθρούς μας, να προσευχόμαστε γι' αυτούς που μας συκοφαντούν και μας μισούν, και να είμαστε ΣΠΛΑΧΝΙΚΟΙ προς όλους αλλά να μισούμε την αμαρτία. 

Αδελφέ μου δεν υπάρχει πιο καταπληκτική Ζωή απο την Ζωή του ΠΙΣΤΟΥ παιδιού του Κυρίου, είναι Ζωή Αγωνιστική.Το ν' ακολουθείς τον Χρίστο και να μην κάνεις οτι σου γουστάρει, απαιτεί ΘΥΣΙΕΣ αλλά σε μονοπάτια ΕΥΛΟΓΙΑΣ σ'οδηγεί. 

«Γνωρίζω τα σχέδια που έχω για σας λέγει Ο ΚΥΡΙΟΣ, Σχέδια για την ευημερία σας και ΟΧΙ για την καταστροφή σας. Θέλω να σας σας χαρίσω το μέλλον που εσείς Ελπίζετε»(Ιερεμίας 29:11) Είναι η ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ του Θεού για κάθε ΠΙΣΤΟ του ΠΑΙΔΙ, που τον ίδιο μ'ολη την καρδιά του τον ακολουθεί οτι σ' όλες τις ΕΠΟΥΡΑΝΙΕΣ ΠΕΥΜΕΤΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ θα μπει, και ο αμαρτωλός που ακόμα Σωτήρα και Κύριο του δεν του εχει Δεχτεί, αν του ΔΟΘΕΙ στην Αιώνια Ζωή και αυτός θα μπει !!!

No comments:

Post a Comment