Popular Posts

Thursday 18 April 2013

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΟΘΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ

Kυριε Ιησού Χριστέ  απαράδεκτο είναι το δώρο της Σωτηρίας σου να μην δεχτώ, άλλα μέσω της Εκκλησίας μου να ελπίζω οτι θα σωθώ" είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον εσφαλμένο αμαρτωλό που μετανοήσει και από τον  Χρίστο ζητήσει  στην βασιλεία του να μπει.

Ανοησίες είναι η Παντοθεολογια οτι μέσω απο μεσιτείες και μεσολαβιες άλλων ο αμαρτωλός  θα σωθεί, και ότι όλοι συμβάλλουν στην Σωτηρία και επομένως δεν υπάρχει ανάγκη ο αμαρτωλός  απο τον Χριστό να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του να τον ΔΕΧΤΕΙ !!!  
Φίλοι ο μόνος που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό είναι ο καταδεχτικός και σπλαχνικός Χριστός που κάθε αξιολύπητο αμαρτωλό καλεί σ΄Αυτόν να αποτανθεί  ΑΝΑΠΑΥΣΗ και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ να ΒΡΕΙ.

«Ελάτε ΣΕ ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι' ΕΓΩ θα σας ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11;28)
«ΕΓΩ είμαι το Ψωμί της Ζωής. Όποιος ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ποτε δεν θα πεινάσει, κι όποιος πιστεύει σε μένα , δεν θα διψασει ποτε»(Ιωάννης 6:35)
«Αν διψάει κάποιος, Σ'ΕΜΕΝΑ να έρχεται  και να πίνει. Όπως το λέγει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα από εκεινον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ»(Ιωάννης 7;37-38)
«Αν κανείς προσφυγη ΣΕ ΜΕΝΑ ως Είσοδο, θα ΣΩΘΕΙ, και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Δρομος και  η Αληθεια και η Ζωή. Κανένας δεν έρχεται, δεν φτάνει στον Πάτερα ( δηλαδή ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ στον Παράδεισο ) παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ από ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)
«ΕΓΩ  είμαι το αμπέλι το ΑΛΗΘΙΝΟ...... ΜΕΙΝΕΤΕ ριζωμένοι Σ' ΕΜΕΝΑ» (Ιωάννης 15:1,4)

Φίλε  αν τρέχεις σ' άλλους αντι στον Χριστό που σε προσκαλεί σ'  Αυτόν  να Πας για να ξεδιψάσεις (Ιωάννης 7:37) και  να λάβεις ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ (Ιωάννης 14:6)  και να μπαίνεις και να βγαίνεις και να βρίσκεις  βοσκή (Ιωάννης 10;9) και ΑΝΑΠΑΥΣΗ να βρίσκεις  στα βάρη της Ζωής (Ματθαίος 11:28), και ΠΟΤΕ να ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ να ΔΙΨΑΣΕΙΣ πνευματικά (Ιωάννης 6;35)  και ΠΟΤΕ να ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ !!! (Ιωάννης 10:28) ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΣ και στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ του δεν θα μπεις γιατί δεν καταδέχτηκες το κάλεσμα του ν'ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ και Σωτήρα και Κύριο σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.(Ιωάννης 1:12-13)

Τα χαρμόσυνα νεα όμως φίλε μου είναι οτι «ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΣΩΘΕΙ»(Ρωμαιους 10:13), οτι οποιος του ΑΝΟΙΞΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ του και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ απο το θεο θα Γεννηθει ΞΑΝΑ (Ιωάννης 1:12-13) και με την παρουσια του Χριστου στην καρδια του θα ζει (Αποκαλυψη 3:20) και ο Επουρανιος πατερας μας και ο Χριστος μαζι του Θα ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ.(Ιωάννης 14:23)

Φίλε σου εύχομαι τον Χριστό ολόκαρδα να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ, Σωτήρα  σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην Βασιλεία του και εσύ όπως κάθε άλλο πιστό του παΐδι θα μπεις και ΠΟΤΕ δεν θα ΧΑΘΕΙΣ.(Ιωάννης 10;27-28)

" Κύριε Ιησού Χριστέ απαράδεκτο είναι το δώρο της Σωτηρίας σου να μην δεχτώ, αλλά μέσω της Εκκλησίας μου να ελπίζω οτι θα σωθώ. Σημερα Σ'εσένα δίνομαι ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ, ας ΓΙΝΕΙ το θέλημα σου τη Ζωή μου" είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό που μετανοήσει και από τον  Χριστό ζητήσει  στην βασιλεία του να μπει και ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ !!!


No comments:

Post a Comment