Popular Posts

Sunday 14 April 2013

ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.

Γιατι «Όσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ τον Χριστό <τον ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ και τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ> σ΄αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ»(Ιωάννης 1:12-13) και ΟΧΙ στους ακατάδεχτους  που το κάλεσμα του σ' Αυτόν να τρέξουν  ανάπαυση για να λάβουν,(Ματθαιος 11:28) και Αιώνια καρδιακή ΣΧΕΣΗ, (Αποκαλυψη 3:20) το ΑΨΗΦΗΣΑΝ !

"Σ' ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΩ" ΛΕΓΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ, Και Ποτέ δεν θα σ' αφήσω ούτε και θα σ' εγκαταλείψω ,(Εβραίους 13:5) αλλά μέσα από όλα θα σε είσαι πάντα νικητής (Ρωμαίους 8:37) και καμία δύναμης δεν θα σε ΧΩΡΙΣΕΙ απο την ΑΓΑΠΗ μου(Ρωμαίους 8:35)

" ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ" Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό. Είναι η προσευχή που Ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα την απαντήσει στον καθένα που ειλικρινά επιθυμεί στον Χριστό να δοθεί άλλα έχει ανάγκη από ΘΕΪΚΗ ΦΩΤΙΣΗ!!

Μεγάλο και επικίνδυνο λάθος είναι να μην αναγνωρίζεις το ΜΕΓΑΛΕΙΟ και την ΔΟΞΑ του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, μπορεί να σου κοστίσει την ΑΙΩΝΙΑ Ζωη σου και στον Παράδεισο να μην μπεις.

Φίλε σου εύχομαι να συνέρθεις, να μεταμεληθείς, καρδιακά να συνειδητοποιήσεις οτι αν στον ΧΡΙΣΤΟ δεν ταπεινωθείς και με μετανιωμένη καρδιά δεν του ΔΟΘΕΙΣ  για πάντα μακριά του θα ΧΑΘΕΙΣ !!




1 comment:

  1. "ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ όλοι όσοι κοπιάζετε και είστε φορτωμένοι, και εγώ θα σας αναπαύσω. Σηκώστε επάνω σας τον ζυγό μου, και μάθετε από μένα" επειδή, είμαι πράος και ταπεινός στην καρδιά" και θα βρείτε ανάπαυση μέσα στις ψυχές σας.(Ματθαιος 11:28) Είναι η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ για την ΣΩΤΗΡΙΑ καθε αμαρτωλού !!

    «Αν κάποιος διψάει, ΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ και ας πίνει"όποιος πιστεύει σε μένα, όπως είπε η γραφή, ποτάμια από ζωντανό νερό θα ρεύσουν από την κοιλιά του.»(Ιωαννης 7:37-38) Είναι η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ για την ΣΩΤΗΡΙΑ καθε αμαρτωλού !!

    «Πρόσεξε, στέκομαι στην πορτα κα ΚΤΥΠΩ" αν κάποιος ΑΚΟΥΣΕΙ ακούσει τη φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙ ατη πορτα, θα μπω μέσα σ' αυτόν, και θα δειπνήσω μαζί του κι αυτός μαζί μου.»(Αποκάλυψη 3:20) Είναι η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ για την ΣΩΤΗΡΙΑ κάθε αμαρτωλού !!

    ReplyDelete