Popular Posts

Monday 8 April 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Πολύτιμη ψυχή κανένα εργο δικό σου, της εκκλησίας σου, του ποιμένα σου η του ιερέα σου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ την ΑΙΩΝΙΑ ζωη να σου εξασφαλίσει, δεν μπορεί την είσοδο στον παράδεισο να σου ΧΑΡΙΣΕΙ παρα ΜΟΝΟ ο ΧΡΙΣΤΟΣ ο επι Γης ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΘΕΟΣ που φορτώθηκε οικειοθελώς τις αμαρτίες ΟΛΟΥ του κόσμου (Ιωάννης 1:29) ώστε όποιος ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ σ' ΑΥΤΟΝ δηλαδή τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ να μην ΧΑΘΕΙ αλλά να έχει Αιώνια Ζωή.(Ιωάννης 1:12-13. 3:16) 

Φίλε ο ΧΡΙΣΤΟΣ φορτώθηκε τις ασθένειές μας κι υπέφερε τους πόνους τους δικούς μας ....οι ΑΜΑΡΤΙΕΣ μας ήταν η ΑΙΤΙΑ που Αυτος ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ, οι ΑΝΟΜΙΕΣ μας που Αυτος ΕΞΟΥΘΕΝΩΘΗΚΕ. Για ΧΑΡΗ της δικής μας ΣΩΤΗΡΙΑΣ εκείνος ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ, και στις πληγές του <στον μαρτυρικό του θάνατο> βρήκαμε εμείς τη γιατρεία <της Ψυχής μας>.... επειδή ο Κύριος έκανε να πέσει ΠΑΝΩ του όλων μας η Ανομία.(Ησαΐας 53 :4-6) 

Φίλε ο Χριστός σε καλεί ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ ώστε την τιμωρία που σου Αξίζει να μην την ΔΕΧΤΕΙΣ άλλα την ΧΑΡΗ και το ΕΛΕΟΣ του που ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ και δεν μου Αξιζει και εσύ να λάβεις και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και εσύ να μπεις ! 

Σου εύχομαι γεμάτος ευγνωμοσύνη την προσφορά Σωτηρίας του να την ΔΕΧΤΕΙΣ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός και εσύ να μπεις.

" Κύριε Ιησού Χριστέ σου ΔΙΝΟΜΑΙ, σου παραδίνομαι, ειμαι δικός σου. ΓΕΝΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωη μου" είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ κάθε αξιολύπητο μετανοιωμένο αμαρτωλό που ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ στον ΧΡΙΣΤΟ.

Κύριε Ιησού Χριστέ σ'ευχαριστώ γι' αυτούς που θα ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ τον λογο σου και θα σου ΔΟΘΟΥΝ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ σου θα ΜΠΟΥΝ. Αμήν. 

No comments:

Post a Comment