Popular Posts

Tuesday 16 April 2013

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

Φίλοι μου Χθες είπαμε οτι Ο ΘΕΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον αμαρτωλό που ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ τον Χριστό και ΟΧΙ το εκκλησιαστικο *ΣΥΣΤΗΜΑ* και οτι ΔΕN ΥΠΑΡΧΕΙ δύναμης στον Ουρανό πανω η στην Γη κάτω που μπορει να ευεργετήσει τον αμαρτωλό που το κάλεσμα του Χριστου επιμένει να το ΑΓΝΟΕΙ και που ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του να τον ΔΕΧΤΕΙ.

Είπαμε οτι αν συνειδητά ο αμαρτωλός στον Χρίστο δεν τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και του ΔΟΘΕΙ μακρια του θα χαθεί !
Σήμερα οφείλω πάλι να τονίσω οτι την ΔΙΑΘΕΣΗΣ της ΚΑΡΔΙΑΣ  Κοιτάζει ο ΘΕΟΣ. Ο Θεός θα κοιτάξει αν το κάλεσμα του Χριστού (Ματθαίος 11;28, Αποκάλυψη 3:20), με χαρά το ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ, και προσωπικό σου Σωτηρα τον ΔΕΧΤΗΚΕΣ η αν ποντάροντας αλλού, ΑΡΗΘΗΚΕΣ τον Χριστό να εμπιστευτεις και Σωτήρα σου να τον δεχτείς.

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ"
Eίναι η προσευχή που αν εκφράζει και ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ την ειλικρινή διάθεση και ΘΕΛΗΣΗ της καρδιάς του αμαρτωλού ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλο. Γιατί ο Χρίστος χαρίζει το ανεκτίμητο Δώρο της Σωτηρίας σε κάθε αμαρτωλό που είναι διατεθειμένος μ' ολη του την καρδιά να τον ακολουθήσει και κάτω απο την σκεπή του να μπει, και ΟΧΙ σ'αυτον που ποντάρει στο Δόγμα του και στην Εκκλησία του και αρνείται στον Χριστό να δοθεί και ολόκαρδα απο τον Χριστό να εξαρτηθεί !

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
Είναι η προσευχή που αν εκφράζει και ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ την ΚΑΡΔΙΑΚΗ ειλικρινή διάθεση και ΘΕΛΗΣΗ της καρδιάς του αμαρτωλού ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό. Γιατί ο Χρίστος χαρίζει το ανεκτίμητο Δώρο της Σωτηρίας σε κάθε αμαρτωλό που είναι διατεθειμένος μ' ολη του την καρδιά να τον ακολουθήσει και κάτω απο την σκεπή του να μπει, και ΟΧΙ σ'αυτόν που ποντάρει στο Δ...όγμα του και στην Εκκλησία του και αρνείται στον Χριστό να δοθεί και ολόκαρδα απο τον Χριστό να εξαρτηθεί !

" ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ" Είναι η προσευχή αυτουνού που αν ειλικρινής και εκφράζει την επιθυμία της καρδιάς του, απο τον Χριστό θα ΣΩΘΕΙ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα μπει !!!

"KΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ"
Ειναι η προσευχή που Εκφράζει και ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ οτι ο αμαρτωλός τον Χριστό έχει εμπιστευτεί και δεν διστάζει να του Δοθεί αλλά επιθυμει ολες τις ήμερες της Ζωής του να τον ακολουθεί !!!
Και αυτούς τους καταδεχτικους, ταπεινούς αμαρτωλούς που ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ να του ΔΟΘΟΥΝ ο Χριστός ανταμείβει με την Σωτηρία του και την Αιώνια Ζωή.
Φίλε σου εύχομαι και εσύ τον Χριστό με χαρά να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ, να του ΔΟΘΕΙΣ και τότε και εσυ στην Αιώνια Ζωή θα μπεις, και το ανεκτίμητο ΔΩΡΟ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ θα δεχτείς. Αμήν! 

No comments:

Post a Comment