Popular Posts

Sunday 28 April 2013

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΨΗΦΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ


" Άγιε Σωτήρα μου Χριστέ, γιατί οι άνθρωποι επιμένουν ότι χωρίς σ' εσένα να δοθούν στον παράδεισο θα μπουν ; Μήπως δεν ξέρουν δεν θωρούν οτι μακριά σου θα βρεθούν και στην κόλαση θα μπουν αν  Σωτήρα τους δεν σε δεχτούν;"

Φίλε  μου αν το κάλεσμα του Χριστού το Αψηφάς  εσύ και κανείς  άλλος δεν θα είναι ο αίτιος που απο τον παράδεισο θα αποκλειστείς και η Αιτία θα είναι οτι την Προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ του  Χριστού «Ελάτε σε μένα ολοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι και ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ.»(Ματθαίος 11:28) και«ΝΑ! Στέκομαι τωρα μπρος την Πορτα της καρδιας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα  δειπνήσουμε μαζί»(Αποκάλυψη 3:20)ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ να την ΔΕΧΤΕΙΣ !!!   

 "Δεν επιθυμώ καθόλου να σε δω στην κόλαση λέγει ο Κύριος σ'αυτούς που την προσφορά Σωτηρίας του αψηφούν  και αρνούνται Σωτήρα τους να τον δεχτούν." 

Φίλοι ο  Κύριος δεν επιθυμεί κανένας αμαρτωλός  να χαθεί αλλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΠΑΚΤΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.(Α.Τιμοθεου 2:3) 
Επιθυμεί όλοι να γνωρίζουν ότι  εκτός Αυτού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλος ΣΩΤΗΡΑΣ, οτι  κανένας άλλος δεν  μπορεί να προσφέρει ΣΩΤΗΡΙΑ, και  ούτε υπάρχει άλλο όνομα κάτω απο τον Ουρανό δοσμένο στους ανθρώπους για να ΣΩΘΟΥΝ  (Πράξεις 4:12) αλλά οτι όλοι πρέπει στον  ίδιο να επιστρέψουν(Ματθαίος 11:28) ΣΩΤΗΡΑ τους  να τον ΔΕΧΤΟΥΝ (Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3;20) ώστε στην Αιώνια Ζωή να μπουν  και ποτε να μην χαθούν.(Ιωάννης 10:9,27-28) 

Φίλε μου, σου εύχομαι από κάθε θρησκευτική  Υπεροψία και  δισταγμό  να απελευθερωθείς και με μετάνοια τον Χριστό ανεπιφύλακτα να τον  ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ  ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ (Ιωάννης 1:12-13,3:16) και τότε  στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ του και εσύ θα μπεις , και το όνομα με χαρά αιώνια θα το ΥΜΝΕΙΣ . 

«ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΕΤΑΝΟΩ, ΣΟΥ ΔΙΝΟΜΑΙ, ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΛΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ» Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό, σου εύχομαι να του ΔΟΘΕΙΣ. Αμήν!

No comments:

Post a Comment