Popular Posts

Wednesday 3 April 2013

ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Φίλε ο Ιησούς Χριστός είναι ο ΔΩΡΗΤΗΣ όλων των ΕΥΛΟΓΙΩΝ, και αν Πεθάναμε μαζί του < αν Δηλαδή εν Ζωή του ΔΟΘΗΚΑΜΕ και Σωτήρα μας τον ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ και ΖΕΙ στην καρδιά μας > μαζί του επίσης θα ζήσουμε. Αν υπομενουμε μαζι του θα ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΥΣΟΥΜΕ>> (Β.Τιμόθεος 2:6)
Ναι, φίλε μου αν στον Χριστο ΔΟΘΕΙΣ μαζί του μια μερα θα ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙΣ κατω εδω στη γη, αν όμως εν Ζωή ΑΡΝΕΙΣΑΙ Σωτήρα και Κύριο σου να τον δεχτείς την Κόλαση μετά θάνατο θα υποστείς !!

Φίλε το Ευαγγέλιο βεβαιώνει εκείνους που στον Χριστό έχουν δοθεί και Σωτήρα τους δεχτεί οτι ο Θεός παρόλο που ήσαν ΝΕΚΡΟΙ -πνευματικά- εξ'αίτιας των παραπτωμάτων, τους ΖΩΟΠΟΙΗΣΕ μαζί με το Χριστο και τους ΑΝΕΣΤΗΣΕ και τους έβαλε (μελλοντικό αυτο) να ΚΑΘΙΣΟΥΝ στα ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ μαζι με τον ΧΡΙΣΤΟ.(Εφεσιους 2:4-6)                                                                                

Φίλε ο Χριστός ο επι γης Θεός, ο ΔΩΡΗΤΗΣ ολων των επουράνιων ευλογιών σου προσφέρει τωρα την Σωτηρία  (Εφεσιους 2;8-9) την ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΤΗ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ προσφορά μετά Θάνατο μαζί του να ΒΡΕΘΕΙΣ, στην Βασιλεία του να ΜΠΕΙΣ και μαζί του μια μερα ΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙΣ .
Γιατί ακόμα διστάζεις να τους δοθείς, μήπως νομίζεις ότι χωρίς να του δοθείς στην βασιλεία του θα μπεις ;                                                                                                                                            

Φίλε σου  εύχομαι ανεπιφύλακτα στον Χριστό να δοθείς και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του να Μπεις ώστε μια μέρα μαζί του να ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙΣ. Αμήν !!(Β.Τιμόθεου 2:6)
"Κύριε Ιησού Χριστέ σου δίνομαι , σου Παραδίνομαι. Είμαι δικός σου" ειναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον μετανοησαντα και επιστρεψαντα στον Χριστό αμαρτωλό !!!

No comments:

Post a Comment