Popular Posts

Sunday 21 April 2013

ΕΑΝ Μ’ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ.


Αυτό είναι το μήνυμα του Χριστού προς κάθε αμαρτωλό, ότι χωρίς διάκριση ΣΩΖΕΙ τον καθένα που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και από ΑΥΤΟΝ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ασχέτως απο ποια Φυλή, γλώσσα, Έθνος η Λαό προέρχεται αυτός.(Αποκάλυψη 5:9-10)

Ο Ιησούς Χριστός είναι στο θρόνο του επάνω και κρατεί το Σκήπτρο της Σωτηρίας (Εβραίους 1:8) και Αιώνια Ζωή χαρίζει σε κάθε αξιολύπητο αμαρτωλό που του τον ΑΓΑΠΑ και απο Αυτόν ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ και οχι στον θρήσκο που με χιλιάδες προσχήματα ΑΡΝΕΙΤΑΙ Σωτήρα και Κύριο του να τον ΔΕΧΤΕΙ.

Φίλε ο Λόγος του Θεού διαβεβαιώνει όλους ότι ασχέτως απο ποια φυλή, λαό η έθνος και αν προέρχεται ο αμαρτωλός όποιος ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ το ΟΝΟΜΑ του ΘΑ ΣΩΘΕΙ (Ρωμαίους 10:13) γιατί ο Χριστός είναι ΚΥΡΙΟΣ Όλων και δεν κάνει διάκριση μεταξύ Ιουδαίου και Ελληνα – δηλαδή και εθνικού -και γι αυτό ο καθένας που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και απο Αυτόν- και ΟΧΙ το Δόγμα του η την τοπική του εκκλησία- ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ θα ΣΩΘΕΙ ! «Πας γαρ ος ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗ το ΟΝΟΜΑ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΘΗΣΕΤΑΙ»!!!

«ΕΓΩ είμαι η ΟΔΟΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ» βεβαιώνει όλους μας ο Χριστός και για να μην εξαπατήσουμε τους εαυτούς μας και νομίσουμε οτι μέσω άλλων η μέσω της Εκκλησίας μας στην αιώνια ζωη θα μπούμε πρόσθεσε και είπε και « ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ < δηλαδή δεν μπαίνει στην βασιλεία του Θεού, στον Παράδεισο > ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)

Φίλοι ΟΛΕΣ οι ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ, και κάθε αξιολύπητος αμαρτωλός στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ θα μπει αν τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και παύσει να τρέχει πίσω απο άλλους για να σωθεί.

« Ελάτε σε ΜΕΝΑ όλοι οσοι κοπιαζετε και είστε βαριά φορτωμένοι και ΕΓΩ θα σας ΑΝΑΠΑΥΣΩ» (Ματθαίος 11:28) ειναι η ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ που ο ΧΡΙΣΤΟΣ δινει σε καθε αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και του ΔΟΘΕΙ !

« Αν διψάει κάποιος, Σ’ ΕΜΕΝΑ να ΕΡΧΕΤΑΙ και να πινει. Όπως λεει η Γραφη, ποτάμια Ζωντανού νερού θα ξεχυθούν απο εκείνον που ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ’ ΕΜΕΝΑ»(Ιωάννης 7:37)
και φυσικά εννοεί την ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΥΕΙΔΗΤΗ πίστη του αμαρτωλού που την αποδεικνύει ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ την ΚΑΡΔΙΑ του και ΑΠΑΝΤΟΝΤΑΣ το κάλεσμα του.(Αποκάλυψη 3:20)

« Εγώ είμαι το ΨΩΜΙ της Ζωής. Όποιος ΕΡΘΕΙ σε ΜΕΝΑ ποτε δεν θα πεινάσει , και όποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ σε ΜΕΝΑ ( δηλαδή Καρδιακά και συνειδητά τον Χριστόν τον ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Εξαρτάτε απο Αυτόν) ΔΕΝ θα ΔΙΨΑΣΕΙ ΠΟΤΕ»(Ιωάννης 6:35)

«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ’ ΕΜΕΝΑ ως είσοδο , ΘΑ ΣΩΘΕΙ» Φιλε αν ως χθες χτυπούσες άλλες πόρτες και έτρεχες σ’ άλλους βοήθεια για να βρεις αυτή η Αξιόπιστη ΥΠΟΣΧΕΣΗ του Χριστού είναι για ΣΕΝΑ, σε διαβεβαιώνει οτι αν τον ίδιο ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και ΠΡΟΣΦΥΓΕΙΣ σ΄ ΑΥΤΟΝ θα ΣΕ ΣΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ και ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ και ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΒΟΣΚΗ.(Ιωάννης 10:9)

Φίλε αν από τον Χριστό ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ στην ΑΓΑΠΗ του θα ΜΠΕΙΣ, εαν όμως το κάλεσμα « Να στέκομαι στη πορτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν Ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα , θα ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»(Αποκάλυψη 3:20) το ΑΨΗΦΗΣΕΙΣ  μακρια του για πάντα θα χαθεις !!!

«ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ» Ειναι η προσευχή που σ’ ΟΔΗΓΕΙ στη ΑΓΓΑΛΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ που θα σου ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ την ΣΩΤΗΡΙΑ της ΨΥΧΗΣ σου.

Εύχομαι στον Χριστό σήμερα να ΔΟΘΕΙΣ από ΑΥΤΟΝ και ΜΟΝΟ να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. (Ματθαίος 11;28,Ιωάννης 1:12-13,3:16,36,5:24, 7:37-38,10:9,14:6, 14:23,15:7, Αποκάλυψη 3:20)

No comments:

Post a Comment