Popular Posts

Friday 5 April 2013

ΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.

Γιατί ο Χριστός είναι είναι ο καλός Ποιμένας των πιστών και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΡΤΑ των προβάτων, και  ΜΟΝΟ αν κανεις ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ στον Χριστο ως είσοδο  < τρέξει ασπαστεί τον Χριστό και προσωπικό του ΣΩΤΗΡΑ τον ΔΕΧΤΕΙ  στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΕΟΥ θα μπει >  θα ΣΩΘΕΙ.
« Εγώ ειμαι η Πόρτα . Αν κάνεις ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΈΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ. ΘΑ ΣΩΘΕΙ»(Ιωάννης 10:9)

Πολύτιμη Ψυχή οτι και  να έχεις ακούσει στο παρελθόν σχετικά με Πόρτες και παράθυρα που στον παράδεισο οδηγούν ΔΕΝ προέρχονται από τον λόγο  του Θεού και στην απώλεια σ'οδηγούν.
Φίλε μου, ο Χριστός  ΕΙΝΑΙ ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ που ΟΔΗΓΕΙ στον ΠΑΤΕΡΑ, και κανείς άλλος η Άλλη στην Ευλογία του Πατρός δεν σ'οδηγεί « ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο ΔΡΟΜΟΣ και η Αλλθεια και η Ζωη η Αιωνια και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ στον Πατερα παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6), και αν το ΚΑΛΕΣΜΑ του το ΑΓΝΟΕΙΣ « Ελατε ΣΕ ΜΕΝΑ ολοι οσοι κοπιαζετε κι είστε βαριά φορτωμένοι, κι ΕΓΩ θα  σας ΑΝΑΠΑΥΣΩ» (Ματθαίος 11:28) άλλα σ' άλλους και σ' άλλες τρέχεις ΣΩΤΗΡΙΑ για να βρεις για ΠΑΝΤΑ ΜΑΚΡΙΑ του ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ γιατί η ασυγχώρητος αμαρτία είναι η προσβολή του Αγίου Πνεύματος που στην καρδιά σου μιλα και σου λέγει τον ΧΡΙΣΤΟ ν'ασπαστείς αλλά εσύ την ΦΩΝΗ του την ΑΓΝΟΕΙΣ !

Φίλε χάρη στην  τέλεια θυσία του  Χριστού που  πλήρωσε με το αίμα του  την Τιμωρία για την δίκη μας αμαρτία ο ΔΡΟΜΟΣ προς τα ΑΓΙΑ των ΑΓΙΩΝ είναι ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΣ και Χωρίς μεσολαβιες, πρεσβείες η μεσιτείες άλλων ο Καθένας και καθεμία που στον ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ  του τον ΔΕΧΤΕΙ μπορεί με θάρρος  να πλησιάζει τον θρόνο του Θεού, τα ΑΓΙΑ των ΑΓΙΩΝ   μέσα από τον  ΝΕΟΧΑΡΑΚΤΟ και ΖΩΝΤΑΝΟ  ΔΡΟΜΟ μέσω του παραπετάσματος, δηλαδή του ΣΩΜΑΤΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ.(Εβραίους 10:19-20)

Φίλε αν στον Χριστό δοθείς θα ΣΩΘΕΙΣ, αν όμως την προσφορά Σωτηρίας του απαρνηθείς (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3 :20) για πάντα θα ΧΑΘΕΙΣ!

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΕΤΑΝΟΩ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΣΑ. ΣΟΥ ΔΙΝΟΜΑΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ  ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ"  Eιναι η προσευχη που ο Χριστος θα απαντησει και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζι του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ. Αμην !!!

Σου εύχομαι να του ΔΟΘΕΙΣ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός, του Γιου και του Αγίου Πνεύματος και εσύ να ΜΠΕΙΣ !!!


No comments:

Post a Comment