Popular Posts

Tuesday 9 April 2013

Η ΣΧΕΣΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΘΟΡΙΣΕΙ ΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡAΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ Η ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ.

Η Ύπαρξης η η ανυπαρξία ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ με τον επί γης Θεό Κύριο Ιησού Χριστό είναι αυτή που θα καθορίσει την μετά θάνατο Αιώνια Ζωή σου.
Το αν στον Παράδεισο θα μπεις η εάν για ΠΑΝΤΑ μακριά του θα απωλεσθείς θα ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ απο το αν είχες ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ οικειότητα η Οχι με τον ΣΩΤΗΡΑ και ...Κύριο ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
Θα εξαρτηθεί από την απάντηση της ΚΑΡΔΙΑΣ σου στην Προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ του ΑΝΑΠΑΥΣΗ να σου ΔΩΣΕΙ. (Ματθαίος 11:28) Θα εξαρτηθεί αν απάντησες, αν τον καλωσόρισες η ΟΧΙ όταν δια του Αγίου του Πνεύματος μιλούσε στην καρδιά σου και σου έλεγε <<Να, τώρα στέκομαι στην πόρτα σου και κτυπώ. Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την Πόρτα της καρδιάς σου θα ΜΠΩ μέσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζί>>(Αποκάλυψη 3;20)


Φίλε μου η ΣΧΕΣΗ με τον ΧΡΙΣΤΟ είναι αυτή που εξασφαλίζει την ΣΩΤΗΡΙΑ στον αμαρτωλό και ΑΡΧΙΝΑ με το άνοιγμα της ΚΑΡΔΙΑΣ στον Χριστο. Χωρίς ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ με τον Χριστό ολα τα δικά μας έργα είναι σκουπίδια και ΚΟΠΡΩΝΑΣ στα μάτια του Θεού και δεν υπάρχει έργο η πράξη που μπορεί κάποιος να κάνει ώστε να σβήσει την Προσβολή της ΑΡΝΗΣΗΣ της καρδίας του το κάλεσμα του Χριστού να αγνοήσει.

Φίλε οι Απόστολοι ήσαν όλοι τους αμαρτωλοί, και ΟΛΟΙ τους Ευλογήθηκαν γιατι μ' όλη τους την καρδία ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ και ΔΟΘΗΚΑΝ στον Ιησού Χριστό, και Ο Ληστής στον σταυρό ήταν κακούργος αμαρτωλός και όμως και ΑΥΤΟΣ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ τον Χριστό και για την πίστη του την Γνήσια και ΚΑΡΔΙΑΚΗ άκουσε την Ευλογημένη βεβαίωση « Σήμερα θα είσαι μαζί μου στον παράδεισο» ενώ οι ΙΕΡΕΙΣ και όλοι οι άλλοι οι ΝΟΜΟΤΑΓOΙΣ θρησκόληπτοι Ιουδαίοι που υπάκουαν και Εκπλήρωναν τον Μωσαϊκό Εκκλησιαστικό Νόμο αποκλείστηκαν απο την Ευλογία του Θεού γιατί ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ και ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΗΘΗΚΑΝ απο τον ΧΡΙΣΤΟ. Πλανήθηκαν όπως πολλοί σήμερα και πίστευσαν ότι ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΓΗ σχέση με τον ΧΡΙΣΤΟ Χάρη της θέσης τους, της Εκκλησιαστικής τους Εξουσίας και Υπακοής σε Νόμους ίσως σωζόντουσαν.

Φίλε ΧΩΡΙΣ καρδιακή ΣΧΕΣΗ με τον ΧΡΙΣΤΟ στο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ κανείς δεν θα μπει, και η ΣΧΕΣΗΣ δηλαδη η ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον ΧΡΙΣΤΟ αρχίζει με το ΑΝΟΙΓΜΑ της καρδίας μας στον Χριστό.
«Κύριε σου ΑΝΟΙΓΩ την ΚΑΡΔΙΑ μου και σου Ζητω να με συγχωρέσεις τον Αμαρτωλό, και να ΕΡΘΕΙΣ να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου» Είναι η προσευχή που σε συμφιλιώνει με τον ΘΕΟ και ΣΩΖΕΙ καθε αξιολύπητο αμαρτωλό που τον ΧΡΙΣΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του ΚΑΡΔΙΑΚΑ τον ΔΕΧΤΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment