Popular Posts

Wednesday 24 April 2013

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΞΑΠΑΤΑΣ


" ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΕΙΡΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ Σ' ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ"
Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει, θα προστατεύσει και θα Φωτίσει, και στην Σωτηρία του θα οδηγήσει αυτόν που ειλικρινά επιθυμεί στην ευλογια του να μπει.

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ, ΜΗΝ Μ' ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΒΙΒΛΙΚΗ ΔΙΔΣΚΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ"
Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα την απαντήσει και καθένα που θα προσευχηθεί και ειλικρινά το εννοεί θα τον οδηγήσει στην Αλήθεια και στην Αιωνία Ζωή !

Σημείωσης «Αν με ζητήσετε θα με ΒΡΕΙΤΕ , φτάνει να με ζητήσετε με ΟΛΗ την ΚΑΡΔΙΑ σας» Λέγει ο Κύριος (Ιερεμίας 29:13) και« Ζητάτε και θα σας ΔΟΘΕΙ. Γυρεύετε και θα βρείτε. Χτυπάτε και θα σας ΑΝΟΙΧΤΕΙ ..... Και αν εσείς παρόλο που είστε πονηροί ξέρετε να δίνετε ΩΦΕΛΙΜΑ πράγματα στα παιδιά σας, σκεφθείτε ποσό ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ο Πατέρας σας ο Ουράνιος θα ΔΟΣΕΙ ΩΦΕΛΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ < θα απαντήσει τις ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ > σ'εκείνους που του ζητούνε !!(Ματθαίος 7:7,11) ! Είναι η αξιόπιστος βεβαίωσης του Κυρίου οτι στον καθένα που ειλικρινά επιθυμεί την ΑΛΗΘΕΙΑ ν' ασπαστεί και στην ΣΩΤΗΡΙΑ του να ΜΠΕΙ, ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα τον Φωτίσει και στην ΑΛΗΘΕΙΑ θα τον ΟΔΗΓΗΣΕΙ  !

Φίλε μου Ανεξάρτητος απο τον Θεό ειναι ο καθένας που στον Χριστό δεν θα δοθεί .

Σου εύχομαι στον Χριστό να προσευχηθείς να του ΔΟΘΕΙΣ και στην αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμήν!

No comments:

Post a Comment