Popular Posts

Monday 22 April 2013

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΞΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Σε δυο, τρις η και δεκατρείς σκληροτράχηλους αμαρτωλούς που τους αγαπά και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ σ΄ ΑΥΤΟΝ.
Μπορεί κάλλιστα ο Κύριος να Παραδώσει στους εχθρούς τον ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ και ΑΝΥΠΑΚΟΥΩ πιστό, αλλα σπάνια το κάνει. (Αποκάλυψη 2:5,2:16,3;3)

Ο Κύριος λέγει « OΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΤΡΙΒΗ, ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ,... ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗΣ, ΚΑΙ Η ΛΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΜΕΝΑ". Εγω Ειμαι Θεος ισων ευκαιριών. Δεν αποστερώ ευκαιρίες στον αμαρτωλό να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ σε ΜΕΝΑ. Αν ο αμαρτωλός που νοιάζομαι και Αγαπώ παρολες τις ευκαιρίες που του δίνω δεν επιστρέψει σε ΜΕΝΑ, τοτε θα τον παραδώσω στα χέρια των εχθρών του ωστε να ΘΥΜΙΘΕΙ οταν πεισματικά αρνιόταν την Φωνή μου να ακούσει (Αποκάλυψη 3:3-20) και να με ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ και Μετανοιωμένος στην Ευλογία μου να Μπει."

Δεν διστάζει ο Κύριος τον καταχραστη που τον Αγαπά να τον στείλει στην φυλακή ώστε να μεταμεληθεί και επιστρέψει σ' Αυτόν, και τον ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ που κάθε μέρα του ΜΙΛΑ αλλά αυτός Πισματικα Αρνείται να ταπεινωθει στους Εχθρούς του να τον παραδώσει !
« Σύνελθε .... Αν ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, θα έρθω ξαφνικά Εναντίον σου και θα ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΩ τον λυχνοστάτης σου» (Αποκάλυψη 2:5) λέγει ο Κυριος σ'αυτόν που θέλει απο χτύπημα να τον προλάβει. Και στον άλλον που ΑΡΝΕΙΤΑΙ με την βουλή του να ευθυγραμμισθεί λέγει «ΕΧΕΙΣ τη φημη πως ζεις μα είσαι ΝΕΚΡΟΣ.... Αν δεν ξυπνήσεις, θα ΕΡΘΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ σου ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ σαν τον κλέφτη και ΔΕΝ θα Πάρεις Είδηση ποια ώρα θα έρθω ΕΝΑΝΤΙΟΝ σου»(Αποκάλυψη 3:2,3)

Φίλοι σε δυο τρις η και δεκατρείς απο εσάς ο Κύριος λέγει « ΘΑ σε ΞΕΡΑΣΩ απο το στόμα μου. Εσύ βέβαια. Λες "Είμαι Πλούσιος! και Έχω πλουτίσει εγω και ΔΕΝ ΕΧΩ την ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ < επειδή νομίζεις οτι το Δόγμα σου είναι ο ΟΜΦΑΛΟΣ και ο ΚΟΡΜΟΣ της Χριστιανοσύνης και οτι ΚΑΤΕΧΕΙ την ΕΞΟΥΣΙΑ να Στέλνει στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΚΑΤΑΔΕΧΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ Χάρη στην παρερμηνεία των λόγων μου {του Δενει και ΛΥΝΕΙ}. Όμως δεν ξέρεις οτι είσαι ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΣ και ΕΛΕΕΙΝΟΣ και ΦΤΩΧΟΣ και ΓΥΜΝΟΣ ! Σε συμβουλεύω ν' αγοράσεις απο μένα ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ στη ΦΩΤΙΑ, για να πλουτίσεις , καθώς και ρούχα ΛΕΥΚΑ για να ντυθείς κια να ΜΗΝ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ η ΝΤΡΟΠΗ τις γύμνιας σου, κι επίσης κολλύριο για να αλείψες τα μάτια σου , ώστε να βλέπεις ! Eγω όσους Αγαπώ σαν Φίλους τους Ελέγχω και τους ΠΑΙΔΑΓΩΓΩ. ΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΡΜΟΣ και ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ. Να ΣΤΈΚΟΜΑΙ τώρα μπροστά στην Πόρτα της Καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ΑΚΟΥΣΕΙΣ τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα , θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα Δειπνίσω μαζί σου -θα σ' Ευλογήσω με την παρουσία μου-»(Αποκάλυψη 3:16-20)

 ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ θα σε ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ" είναι η προσευχή που θα επαναφέρει στην ευλογία του Χρίστου τον πεισματάρη αμαρτωλό που αρνιόταν να ταπεινωθεί και στο ΘΕΛΗΜΑ του να ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ !

No comments:

Post a Comment