Popular Posts

Thursday 4 April 2013

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΑΝ ΣΩΤΗΡΑ MΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΔΕΧΤΩ

Φίλοι σ'αυτή την ομολογία θα έπρεπε να καταλήξετε όλοι εσείς που ΑΡΝΕΙΣΤΕ τον Χριστό να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΑΙ και Σωτήρα σας να τον ΔΕΧΤΕΙΤΕ.
Μεγάλη ευλογία θα ήταν αν μπορούσατε να διακρίνεται οτι Χριστιανός δεν γεννιέσαι, ότι η εκκλησία σου η κάποια οργάνωση δεν μπορεί να σε κάνει ΠΙΣΤΟ ΠΑΔΙ του ΚΥΡΙΟΥ, αλλά ΜΟΝΟ το ΑΝΟΙΓΜΑ... της καρδίας σου στο κάλεσμα του Χριστού, και ότι ο Θεός δεν βλέπει το Νηπιοβαπτισμα σου αλλά τι ΛΕΓΕΙ η ΚΑΡΔΙΑ σου.

Ο Θεός φίλε μου θα κοιτάξει αν τον Γιο του τον Αγαπητό που σταυρώθηκε για σένα τον ΤΙΜΗΣΕΣ, τον ΑΓΑΠΗΣΕΣ και το κάλεσμα του το ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ « Ελάτε ΣΕ ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε βαριά φορτωμένοι -απο αμαρτίες- και κουρασμένοι και ΕΓΩ θα σας δώσω  ΑΝΑΠΑΥΣΗ»  (Ματθαίος 11:28,) η αν απλούστατα τον Χριστό ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΣ και πότε σου με το άνοιγμα της καρδίας σου (Αποκάλυψη 3:20) ΔΕΝ τον ΤΙΜΗΣΕΣ !!!!
Φίλοι, ΑΝΑΙΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ. Η *Σωτηρία* που προέρχεται από τα έργα οργάνωσης η Εκκλησίας ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ κανέναν, γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗΣ στον ΚΟΣΜΟ που μπορεί να ΑΓΝΟΗΣΕΙ και να ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ την Αδιαφορία της καρδιάς του αμαρτωλού και πάρα ταύτα Σωτηρία να του Δώσει, αφού ούτε ο ίδιος ο Πατερας δεν θα ΣΩΣΕΙ τον ανάξιο αμαρτωλό που ΔΕΝ καταδέχτηκε τον Γιο του τον Χριστό να ΑΓΑΠΗΣΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο του να τον ΔΕΧΤΕΙ.
Φιλε αν ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ όχι από σπέρμα φθαρτό αλλά άφθαρτο, χάρη στον ΖΩΝΤΑΝΟ ΛΟΓΟ του ΘΕΟΥ (Α.Πετρου 1:23) που έχει την δύναμη να φέρει εις μετάνοια κάθε ανθρώπινη Ψυχή που την ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός και του Γιου ζητά στον παράδεισο δεν θα μπεις. 

Ο *τέλειος* αξιολύπητος αμαρτωλός, δηλαδή ο ΔΙΚΑΙΟΜΕΝΟΣ στα μάτια του Θεου αμαρτωλός είναι ο ΠΙΣΤΟΣ που θα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ τα έργα του ΘΕΟΥ και ΟΧΙ τις Πράξεις και ενέργειες των ανθρώπων, και τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωάννης 1:12-13.3:16,36,5;24,6:35, 6:39-40,47,10:9,14:6, Αποκάλυψη 3:20) γιατί όλοι ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ και βρίσκονται ΜΑΚΡΙΑ απο την Δόξα του Θεού. Ετσι η ΔΙΚΑΙΩΣΗ τους ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ με τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ, μέσω του ΑΠΟΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ έργου του Ιησού ΧΡΙΣΤΟΥ.(Ρωμαίους 3:23-24)  

                                     
 Φίλε αν τον ΧΡΙΣΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και την ΚΑΡΔΙΑ σου του ΑΝΟΙΞΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ απο τον Πάτερα Θεό θα ΔΙΚΑΙΟΘΕΙΣ, αν όμως στις ενέργειες ανθρώπων και άλλων μεσολαβητών βασιστείς για πάντα θα χαθείς !

«Κυριε Ιησου Χριστε μετά χαράς ανοίγω την καρδιά μου και σε καλωσορίζω Κύριο και Σωτήρα μου. Γενηθητω το Θέλημα σου στη Ζωή μου» είναι η προσευχή που σε ΣΥΜΦΙΛΙΩΝΕΙ με τον ΘΕΟ και την Παρουσία του Πατρός Γιου και Αγίου πνεύματος για πάντα σου EΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ !

No comments:

Post a Comment