Popular Posts

Friday 26 April 2013

ΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ, ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ !

Είναι η πικρή Αλήθεια για όλους εκείνους που το κάλεσμα του Χριστού (Ματθαίος 11:28,Ιωάννης,7:37 Αποκάλυψη 3:20) το αψηφούν νομίζοντας οτι χωρίς τον Χριστό Σωτήρα τους να τον δεχτούν μέσω άλλων θα σωθούν.
Φίλε εξαπατάσαι δεν υπάρχει δύναμης στην γη κάτω η στον ουρανό πάνω που μπορεί να αγνοήσει την αδιαφορία της καρδιάς σου και αιώνια Ζωή να χαρίσει σ' εσένα που ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΑΙ τον Χριστό Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και βασικά Αυτή είναι και η ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΩΣ αμαρτία να ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕΙΣ τον γιο του Θεου -υποτιμώντας την Θυσία του- και έτσι προσβλητικά στο Άγιο πνεύμα να φερθείς (Εβραίους 10:29) που σε καλεί την πόρτα της καρδιάς σου να του ανοίξεις (Αποκάλυψη 3:20) ώστε στην Ευλογημένη παρο...υσία του μέσα σου για πάντα να δεχτείς.

«Να τώρα στέκομαι στην Πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου. Αν ακούσεις τη φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την Πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΝΗΣΟΥΜΕ μαζι»(Αποκάλυψη 3:20)
"Φαντάζεστε ποσο χειρότερη θα ειναι η τιμωρία την όποια θα ΑΞΙΑ θα ΥΠΟΣΤΕΙ εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ τον Γιο του ΘΕΟΥ....και φέρθηκε ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνεύμα της Χάρης" (Εβραίους 10:29) προειδοποιεί ο Απόστολος Παύλος ολους εκείνους που την προσφορά Σωτηρίας του Χριστού την ΑΨΗΦΟΥΝ.

Φίλοι μου ΟΣΟ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ -Ο ΚΥΡΙΟΣ- ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ (Ψαλμος 103:12), τα αμαρτήματα, τις παραβάσεις απο τα Πιστά του Παιδια και εις την ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.
« Ο Πιστευων εις Αυτον <τον Χριστό και εννοεί ΚΑΡΔΙΑΚΑ και ΑΛΗΘΙΝΑ> ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ, δεν καταδικάζεται, αλλ' όποιος δεν πιστεύει < τον Χριστό ΔΕΝ τον εχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και συνεπώς Σωτηρα του ΔΕΧΤΕΙ > ειναι ηδη ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ γιατί δεν ΠΙΣΤΕΥΣΕ στο όνομα του Μονογενή Γιου του Θεου»(Ιωάννης 3:18) δηλαδή δεν ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ τον Χριστό για την Σωτήρια της Ψυχής του και οι αμαρτίες του μένουν !!!

Πολύτιμοι Φίλοι ο λόγος του Κυρίου σας λέγει:
« ΖΗΤΗΣΤΕ τον Κυριο τωρα που μπορει να βρεθει, τωρα που βρισκεται ΚΟΝΤΑ, Φωναξτε του και θα σας ΒΟΗΘΗΣΕΙ»(Ησαϊας 55:6)« ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ Σ' ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ»(Ησαΐας 45:22)

Σήμερα φίλε το Άγιο Πνεύμα του Κυρίου σε καλεί και σου λέγει « Σε καιρό που ηταν ΑΝΟΙΧΤΗ η ΠΟΡΤΑ σε εισάκουσα και σε Ήμερα που ΠΡΟΣΦΕΡΟΤΑΝ η ΣΩΤΗΡΙΑ σε βοήθησα. Ορίστε, λοιπόν "ΤΩΡΑ είναι ο καιρός που είναι ΑΝΟΙΧΤΗ η ΠΟΡΤΑ, ορίστε, ΤΩΡΑ είναι η ΗΜΕΡΑ που ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ" (Α.Κορινθιους 6:3)

"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ΔΙΝΟΜΑΙ, σου ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ, ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σιυ στη Ζωή μου, είμαι ΔΙΚΟΣ σου" ειναι η προσευχή ΑΦΙΕΡΩΣΕΣΩΣ που αν ειλικρινείς σε συμφιλιώνει για πάντα με τον Χριστό και τον Πατέρα ΘΕΟ.!!! Αμήν !

No comments:

Post a Comment