Popular Posts

Wednesday 17 April 2013

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ Μ 'ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΜΠΩ

Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό που ειλικρινά Αγαπά τον Χριστό. Γιατι ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.(Α.ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ 8:3) ΚΑΙ Η ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ !...

Aς μην μας διαφεύγει οτι η ΑΓΑΠΗ προς τον Χριστό ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ και είναι πάντοτε ο ΚΑΡΠΟΣ της ΠΙΣΤΕΩΣ, και όποιος ΑΓΑΠΑΕΙ τον Πάτερα < είναι σίγουρο> οτι Αγαπάει και εκείνον που έχει γεννηθεί από Αυτόν.(Α.Ιωάννου 5:1) Αν όμως κάποιος δεν ΤΙΜΑ - ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ- τον ΧΡΙΣΤΟ δεν ΤΙΜΑ ούτε ΑΓΑΠΑ τον Πάτερα που τον έστειλε.(Ιωάννης 5:22-23)

Ας μην μας διαφεύγει οτι κανείς δεν αγαπάει κάποιον που ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΕΙ και ΔΕΝ τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ, και γι'αυτό τον λογο η Πίστης που Σώζει δεν είναι ποτε η ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΙΣΤΗΣ αλλά πάντοτε η Ζεστη ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗΣ προς τον Χριστό . Μονο εκείνος που ΑΓΑΠΑΕΙ τον ΧΡΙΣΤΟ έχει ΑΓΑΠΗΘΕΙ απο τον ΠΑΤΕΡΑ « Ο ιδιος ο Πατερας σας ΑΓΑΠΑ επειδη εσεις έχετε ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ και έχετε πιστέψει πως ΕΓΩ ήρθα από τον Θεο»(Ιωάννης 14:23)

Η πιστης προς τον Χριστο που δεν εκφράζεται και δεν προέρχεται και δεν τεκμηριώνεται απο ΑΓΑΠΗ προς τον Χριστο ειναι ΝΕΚΡΑ ΠΙΣΤΗΣ και δεν Σώζει τον αμαρτωλο. Γιατί ο αμαρτωλός που πραγματικά Αγαπάει τον ΧΡΙΣΤΟ, τον Υπακούει και τον ακολουθεί, το θέλημα του επιθυμεί να εκτελεί και δεν διστάζει απο τον Χριστό να εξαρτηθεί και για την πίστη του αυτή απο τον Χριστό θα ΣΩΘΕΙ !

Η αγαπη προς τον Χριστό ειναι η κινητήριος δύναμης της ΓΝΗΣΙΑΣ ΠΙΣΤΗΣ και Χάρη στην Αγάπη του προς τον Χριστό ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ μπορεί να ΜΑΚΡΟΘΥΜΕΙ και να μην φθονεί, και να μην καυχησιολογει, ούτε να αλαζονεύεται, ουτε να φέρεται άπρεπα, για τι η ΑΓΑΠΗ του προς τον Χριστό του δίνει την δύναμη να ΜΗΝ κυνηγάει το δικο του συμφέρον, να μην κυριεύεται απο Θυμό, να μην κρατάει λογαριασμό για το κακό που του κάνουν, να μην χαίρεται για την αδικία , αλλα να μετέχει στη χαρά και επικράτηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. (Α.Κορίνθιους 13:4-6)

Όποιος τον ΧΡΙΣΤΟ ΑΓΑΠΑ και του ΔΟΘΕΙ απο τον ΧΡΙΣΤΟ θα ΣΩΘΕΙ και οποιος ΔΕΝ τον ΑΓΑΠΑ μακριά του θα ΧΑΘΕΙ
 Ο Χριστός Σωτηρία χαρίζει σε κάθε αμαρτωλό που τον ΑΓΑΠΑ και επιθυμεί μαζί του μετά θάνατο να βρεθεί και δεν διστάζει απόλυτα να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ !!!
Εύχομαι τον Χριστο να ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ και ολόκαρδα να του ΔΟΘΕΙΣ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του και εσύ θα μπεις.Αμήν !
"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ Μ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΜΠΩ"
Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment