Popular Posts

Monday 15 April 2013


Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΖΕΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΥΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ

ΚΥΡΙΕ  ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ Σ' ΕΣΕΝΑ. Εαν σ'έχουμε ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ τοτε και τις υποσχέσεις σου τις ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, αν όμως δεν σ' έχουμε εμπιστευτεί ούτε τις υποσχέσεις σου  και ουτε τα λόγιασου Πιστεύουμε.
Η εμπιστοσύνη μας στα λόγια σου στις Υποσχέσεις σου - στην Αξιοπιστία σου- είναι αυτή που μας Δικαιώνει «Δικαιωθέντες δια Πίστεως έχουμε ΕΙΡΗΝΗ με τον Θεο δια του Κυρίου μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ»(Ρωμαίους 5:1-2) και η δυσπιστία μας στα Λόγια σου και τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ σου είναι αυτή που μας ΑΠΟΚΛΙΕΙ από την ΣΩΤΗΡΙΑ σου ! 

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ μας ΣΕ ΣΕΝΑ εκφράζεται με το ανεπιφύλακτο ΑΝΟΙΓΜΑ της καρδιάς μας και την ΘΕΤΙΚΗ απάντηση μας στο κάλεσμα σου. << Ελάτε σε μένα όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι και ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ» και μας εισαγάγει στην ΕΥΛΟΓΙΑ σου και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. (Ιωάννης 1:12-12,3:16,36,5:24,6:39,47,7:37-38,10:9,10;27-28,11;25,14;6,Αποκάλυψη 3:20) ενώ  η δυσπιστία μας αποκλείει από τις Ευλογίες σου και το ΔΩΡΟ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ ! 

Αυτό που πρέπει ολοι να καταλάβουμε είναι οτι υπάρχει μεγάλη διαφορά  μεταξύ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ στον Χριστό στα  ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ λόγια του τις Υποσχέσεις του και στο Εκκλησιαστικό ΣΥΣΤΗΜΑ. 
Το να εμπιστεύεσαι το  ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΕΝNΟΙΑ με το ΕΜΠΙΣΤΕΎΟΜΑΙ τον Ιησού ΧΡΙΣΤΟ.

Όποιος ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ τον Ιησού ΧΡΙΣΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ στον Ιησού Χριστό, ΔΕΝ ΔΥΣΠΙΣΤΕΙ στα Λόγια του, στις Υποσχέσεις του, και  με χαρά απαντάει το κάλεσμα του (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3;20) και του ανοίγει και του ΔΙΝΕΙ την ΚΑΡΔIΑ του. Εκείνος όμως που τον Χριστό δεν τον εμπιστεύεται άλλα μονό το Εκκλησιαστικό του ΣΥΣΤΗΜΑ στον Χριστό ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ του και ούτε ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του τον ΔΕΧΕΤΑΙ και απο την Ευλογία και ΣΩΤΗΡΙΑ του Χριστού αποκλείει τον εαυτό του λόγο της δίκης του καρδιακής δυσπιστίας. 

Ο Χριστός και Θεός  ΣΩZΕΙ κάθε αξιολύπητο αμαρτωλό, όπως τον τελώνη και τον Ληστή και κάθε αμαρτωλό  που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και του ΔΟΘΕΙ και ΟΧΙ εκείνον που ΔΥΣΠΙΣΤΕΙ και ΑΡΝΕΙΤΑΙ να του ΔΟΘΕΙ και Σωτηρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ αλλά στο Εκκλησιαστικό του ΣΥΣΤΗΜΑ έχει Επαναπαυθεί. 

Αδελφέ μου αν στο Εκκλησιαστικό ΣΥΣΤΗΜΑ  έχεις  Επαναπαυθεί και τον ΧΡΙΣΤΟ δεν τον έχεις ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ, σου  εύχομαι στον ΧΡΙΣΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να του ΔΟΘΕΙΣ ,ΣΩΤΉΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην Αιώνα ΖΩΗ  και εσύ να μπεις. Αμήν!!! 

No comments:

Post a Comment