Popular Posts

Tuesday 23 April 2013

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ.


Φίλε εσύ που έκτισες την Ζωη σου στην άμμο της αντιβλικης διδασκαλίας σ' εδάφια που τα μεταφρασες να λένε της επιθυμίες της καρδιάς σου ώστε χωρίς ποτέ στον Χριστό να δοθείς και Σωτήρα σου να τον δεχτείς στην Βασιλεία του να μπεις Εξαπατάς και ΞΕΓΕΛΑΣ τον εαυτό σου!!

Πανούργε Οδυσσέα που  παρερμηνευσες τα Λόγια του Χριστού  "οτι δέσετε πανω στη Γη θα είναι δεμένο στον ουρανό."(Ματθαίος 18:18) και  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ  οτι  η Εκκλησία σου μπορεί  κάθε  αδιάφορο και ΑΚΑΤΑΔΕΧΤΟ αμαρτωλό που το κάλεσμα του Χριστού το ΑΓΝΟΕΙ: «Ελάτε σε μένα ολοι οσοι είστε Κουρασμένοι και βαρια φορτωμένοι και ΕΓΩ θα σας ΑΝΑΠΑΥΣΩ» (Ματθαίος 11;28)  παρά την αδιαφορία της καρδιας του ΜΠΟΡΕΙ στην βασιλεία του Χριστού  να τον οδηγεί. !!! 
Φίλε o Χριστός δεν παραιτήθηκε  από τo Ηγεμονικό o του ΑΞΙΩΜΑ,  και δεν παρέδωσε  το σκήπτρο της σωτηρίας  σε καμία Εκκλησία άλλα ο ίδιος ΣΩΖΕΙ  κάθε αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο του τον ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωάννης 1:12-13)
 

 Φίλοι μην παρασύρεστε από αυτούς που η θρησκευτική τους ΥΠΕΡΟΨΙΑ δεν τους επιτρέπει να ταπεινωθούν και από το Χριστό να εξαρτηθούν  και δεν σας προτρέπουν τον Χριστό να εμπιστευτείτε και  μ'όλη σας την καρδία να του δοθείτε !! 

Γιατί «Απο κανέναν αλλο ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ κι ουτε υπάρχει πρόσωπο διαφορετικό από Αυτό -από τον Χριστό- δοσμένο κάτω από τον ουρανο   μεταξύ των ανθρώπων, μέσω του οποίου  να μπορούμε εμείς να σωθούμε»(Πράξεις 4:12) μας διαβεβαιώνει ο ΑΨΕΥΔΗΣ λόγος του Θεού!! 

Φίλοι μου ΜΙΑ και μόνο ΜΙΑ ειναι η ΕΙΣΟΔΟΣ του παράδεισου Λέγεται ΧΡΙΣΤΟΣ, και είναι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ !!! Ο Χριστός ειναι Ο ΚΥΡΙΟΣ της ΖΩΗΣ και ο ΙΔΙΟΣ ειναι και Η ΠΟΡΤΑ του Παράδεισου   (Ιωάννης 10:9) και η ΜΟΝΟ ΟΔΟΣ , και κάνεις ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ στον ΠΑΤΕΡΑ παρα μονάχα περνώντας από τον ΧΡΙΣΤΟ!!(Ιωάννης 14:6) 

Σου εύχομαι στον Χριστό να ΔΩΘΕΙΣ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και εσυ να ΜΠΕΙΣ. Αμην!

No comments:

Post a Comment