Popular Posts

Friday 12 April 2013

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ!

Ποια είναι τα λιονταράκια που ΠΕΙΝΟΥΝ για τον ΧΡΙΣΤΟ και για την Παρουσία του στην Ζωή τους ;
Είναι όλοι εκείνοι που τον ΑΓΑΠΟΥΝ και δεν ντρέπονται ούτε δειλιάζουν το όνομα του να ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ, που δεν δισταξαν ΣΩΤΗΡΑ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ ακόμα και όταν ήξεραν ατι απο τους συγγενείς και φίλους θα απορριφθούν, και αιρετικοί ισως ονομασθούν, αλλα ΘΕΩΡΗΣΑΝ την Τιμη και ΕΥΛΟΓΙΑ του να είσαι ΠΙΣΤΟ ΠΑΙΔΙ του ΚΥΡΙΟΥ πολυτιμότερη απο την εκτίμηση των Φίλων και συγγενών του που ενδεχομένως να τους απόρριπταν !!

... Ο Κύριος της Ζωής ο Ιησούς Χριστός βεβαίωσε οτι ΜΑΚΑΡΙΟΙ είναι όλοι όσοι Πεινούν και ΔΙΨΟΥΝ για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ του, γιατι αυτοί θα Χορτάσουν (Ματθαίος 5:6) δηλαδή στην Ευλογία του θα μπουν !!!

Φίλοι στην Βασιλεία του Χριστού δεν θα μπει ο καθένας που του λεει "ΚΥΡΙΕ,ΚΥΡΙΕ' αλλά ταυτόχρονα είναι ΑΚΑΤΑΔΕΧΤΟΣ, δεν καταδέχεται ν' ανοίξει την ΚΑΡΔΙΑ του ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ αλλά μόνο αυτός που ΠΕΙΝΑΕΙ για την ΠΑΡΟΥΣΙΑ του στη Ζωη του και δεν διστάζει να του ΔΩΘΕΙ σκεπτόμενος τι η κοπέλα του η Πεθερά του η ο Πατέρας και η Μητέρα του θα πουν, γιατί όπως ο ίδιος ο Χριστός είπε εκείνος που θα βάλει την γνώμη των άλλων ανθρώπων πιο πάνω από την δική του, πιο πάνω απο την εκτίμηση του για τον Χριστό, αυτός στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ δεν θα μπει << Όποιος Αγαπάει τον Πάτερα του η την Μητέρα του περισσότερο απο μένα , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ για ΜΕΝΑ>> (Ματθαίος 10:37)

Φίλε μου Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΖΕΙΣ.
Φίλε αν πραγματικά καρδιακά τον Χριστό εμπιστευτείς τοτε στην ευλογία του θα μπεις και τοτε θα ισχύσει και για σένα ο λόγος του Χριστού που είπε στην Μάρθα << Εγω είμαι η ΑΝΑΣΤΑΣΗ και η ΖΩΗ. Οποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ' ΕΜΕΝΑ, κι αν πεθάνει θα ΖΗΣΕΙ. Και οποιος Ζει και ΠΙΣΤΕΥΕΙ σε μενα , αυτος ΟΧΙ , δε θα πεθανει ΠΟΤΕ>>(Ιωάννης 11:25-26)

Φίλοι μου, με συγκίνηση Ευγνωμοσύνης σας διαβεβαιώ οτι αυτοί οι ΛΟΓΟΙ ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ, οτι εγώ ο ανάξιος και κάθε άλλος αμαρτωλός που στον Χριστό έχουμε δοθεί ΔΕΝ θα πάψουμε να ζούμε πότε άλλα την στιγμή που θα κλείσουμε τα μάτια μας για τελευταία φορά, την επόμενη θα τα ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ γεμάτοι ΧΑΡΑ στην ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ του ΣΩΤΗΡΑ μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !

Αδελφέ μου, αν στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙΣ η ήμερα του ΘΑΝΑΤΟΥ σου θα είναι η ΕΥΤΗΧΕΣΤΕΡΗ Ημέρα της Ζωης σου, αν όμως εν Ζώη ποτε δεν του Δοθείς και Σωτήρα σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ εκείνη η ημέρα θα φέρει την ΑΠΑΙΣΙΑ, ΣΥΧΑΜΕΝΗ ΤΥΡΑΝΝΙΚΉ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ μακριά απο την Παρουσία του την ΕΥΣΠΑΛΧΝΙΑ του και την ΑΓΑΠΗ του.

"Κύριε Ιησού Χριστέ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ, σου ΔΙΝΟΜΑΙ, σου ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ, Ελα στη Ζωή μου και μείνε για πάντα μαζι μου" Είναι η προσευχή αφιερώσεως που ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα την απαντήσει και με την παρουσία του θα σε τιμήσει και ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα Σ'ΑΦΗΣΕΙ ούτε θα σ' Εγκαταλείψει . Αμήν !!!(Εβραίους 13:5)

No comments:

Post a Comment