Popular Posts

Saturday 20 April 2013

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ.

Φίλοι τα αυστηρότερα λόγια είχε ο Ιησούς Χριστός για τους υποκριτές για όλους εκείνους που τυπικά παρουσίαζαν τον εαυτό τους σαν παράδειγμα πιστού, νήστευαν, μεταλαμβαναν, εκτελούσαν στο ακέραιο κάθε πράξη του Εκκλησιαστικού νόμου, αλλά η ευσέβεια τους ήταν μόνο εξωτερική για τα μάτια των άλλων.

« Αλίμονο σας γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ του ποτηριού και του Πιάτου, το περιεχόμενο τους όμως προέρχεται απο αρπαγή και αδικία»(Ματθαίος 23:25) είναι τα λόγια του Ιησού Χριστού, και το μέτρο μετρήσεως στη Ζωή για τον καθένα που επιθυμεί στην αιώνια Ζωή να μπει.

Υποκριτής δεν είναι ο κάθε αμαρτωλός, αλλά ο αμαρτωλός που κρύβει τα αληθινά του αισθήματα και ηθικολογεί και προβάλλει τον εαυτό του γι'αυτό που δεν είναι. Υποκριτές είμαστε όποτε κάνουμε το αντίθετο από αυτό που υποστηρίζομαι.

Υποκριτής είσαι όταν δυναμικά ηθικολογείς και διδάσκεις σ' όλους να ειναι πάντοτε ειλικρινής , αλλά στην ιδιωτική σου ζωή συνέχεια ΨΕΥΔΕΣΑΙ.
Υποκριτής είσαι αν παρουσιάζεις τον εαυτό σου σαν υπόδειγμα Πατρός η Μητρός και αμελείς τα παΐδια σου, αν παρουσιάζεις το εαυτό σου σαν στοργικό Πατέρα και τα χτυπάς, σαν τίμια σύζυγο αλλα τον σύζυγο σου απατάς, σαν τίμιο άνθρωπο στην κοινωνία και όμως όλη η περιουσία σου προέρχεται από άπατες και οικονομικές κλοπές.
Υποκριτής είσαι αν λες οτι τον Χριστό ΑΓΑΠΑΣ αλλα ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο σου να τον δεχτείς γιατί ελπίζεις οτι στην βασίλεια του μ'άλλο μέσω θα μπεις !!! 

Φίλοι μου η αλήθεια είναι οτι ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτρες (και δεν περιορίζεται η ειδωλολατρεία σε αγαλματάκια, αλλά μπορεί κάλλιστα να είναι το ΣΕΧ, ο τζόγος, τα Ναρκωτικά, και οποιαδήποτε αλλη παράφορη Υποδουλωτικη Αγάπη) ούτε μοιχοί, ουτε ομοφυλόφιλοι ούτε σοδομίτες, ΟΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ, ουτε ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ, ουτε ΜΕΘΥΣΟΙ ουτε ΚΑΚΟΓΛΩΣΣΟΙ,ουτε ΑΡΠΑΓΕΣ δεν θα κληρονομήσουν τη Βασιλεία του Θεου.(Α.Κορίνθιους 6:9-10)
Αλλά κάθε αξιολύπητος μετανοιωμένος πόρνος, ειδωλολάτρης, μοιχός, ομοφυλόφιλος.... κλέφτης, πλεονέκτης, μέθυσος, κακόγλωσσος, άρπαγας που θα ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ και θα ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ στον ΧΡΙΣΤΟ και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του τον ΔΕΧΤΕΙ !(Ματθαίος 11;28,Ιωάννης 1:12-13,3:16,36,5:24,7:37-38,10:9,14:6,14:23,15:7,Αποκάλυψη 3:20)
Κανένας όμως ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ που ισχυρίζεται οτι ΑΓΑΠΑ τον Χριστό ενώ αρνείται Σωτήρα και Κύριο του να τον ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωάννης 1:12-13) στην βασίλεια του δεν θα μπει !!!

No comments:

Post a Comment