Popular Posts

Sunday 31 March 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΖΕΙ


Φίλοι. ενώ η δική μας αγάπη πάρα πολλές φορές είναι υπό ορούς και συσχετίζεται με την συμπεριφορά των άλλων, του συντρόφου η της συντρόφου της Ζώης μας, η Αγάπη του Χριστού αντιθέτως ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΥΕΙ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΠΟΤΕ,αλλά ακόμα και όταν εμεις ΑΠΙΣΤΟΥΜΕ ο Χριστός παραμένει ΠΙΣΤΟΣ :<<Αν πεθάναμε μαζι του - δηλαδή αν ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ την Εγω  μας και του ΔΟΘΗΚΑΜΕ- μαζί του επίσης θα ΖΗΣΟΥΜΕ. Αν υπομένομαι, μαζι του επίσης θα ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΥΨΟΥΜΕ. Αν τον ΑΠΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ - δηλαδή αν ΔΕΝ παραδεχτούμε Σωτήρα μας να τον δεχτούμε- θα μας ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ κι εκείνος. Κι'αν εμείς Απιστούμε Εκείνος μένει Πιστός ! Δεν μπορεί να ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ τον εαυτό του>> (Β, Τιμόθεος 2:11-13) Γιατί αν είμαστε δικοί του, αν δηλαδή του Έχουμε ΔΟΘΕΙ και είναι Προσωπικός μας Σωτήρας, ζει ηδη μέσα μας και είμαστε μέλη του Σώματος του που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ μας ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ !!!! 

Φιλοι η ΑΓΑΠΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και για ΟΛΑ τα Πιστα του παιδιά ισχύουν οι ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ του : 

«ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΠΟΤΕ»(Εβραίους 13:5) 
«Στο σπίτι του Πάτερα μου υπάρχουν πολλοί χωροι διαμονής....Πηγαίνω λοιπόν , για να σας ετοιμάσω τόπο.Κι αφού παω και σας ετοιμάσω τόπο, ΘΑ ΕΡΘΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ  ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ  ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ  ΕΓΩ»(Ιωάννης 14:2-3) 
« Όπως με ΑΓΑΠΗΣΕ ο Πατέρας , έτσι ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑ κι ΕΓΩ.»(Ιωάννης 15:9) 
«Αν παραμείνετε ΕΝΩΜΕΝΟΙ μαζι μου και τα λόγια μου ΜΕΙΝΟΥΝ ΡΙΖΩΜΕΝΑ μέσα σας, ο, τι κι αν θελε τε ζητήστε το και θα σας ΔΟΘΕΙ»(Ιωάννης 15:7) 
«Εγω και ο Πατέρας μου ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ και θα ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ σ'αυτόν που με Αγαπάει και Εφαρμόζει τον λόγο μου»(Ιωάννης 14:23) 
«Τα δικά μου πρόβατα (δηλαδη οι Γνησιοι Πιστοι που στον Χριστο εχουν ΔΟΘΕΙ και Σωτηρα τους τον εχουν ΔΕΧΤΕΙ) ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τη Φωνή μου κι ΕΓΩ τα γνωρίζω, και αυτά με ακολουθούν.Κι  ΕΓΩ ΠΑΡΕΧΩ σ' αυτά Ζωή Αιώνια και με ΚΑΝΕΝΑ τρόπο ΔΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ»(Ιωάννης 10:27-28) 

Φίλε μου, αν στον Χριστό ΔΟΘΕΙΣ, αν είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ο ΠΟΙΜΕΝΑΣ σου και τον ακολουθείς τότε όλες οι ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ του και ΟΛΕΣ οι ΕΠΟΥΡΑΝΙΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ είναι δικές σου και θα μπαίνεις και θα βγαίνεις και θα βρίσκεις  βοσκή.(Ιωάννης 10:9), αν όμως το κάλεσμα του το αγνοείς και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, αλλά μέσω άλλων στην ευλογία του προσπαθείς να Μπεις για πάντα μακριά του στον καταραμένο απαίσιο τόπο στην Κόλαση θα καταλήξεις

Σου εύχομαι Αδελφέ μου, Αδελφή μου την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ του Χριστού να εκτιμήσεις και με ευγνωμοσύνη την προσφορά Σωτηρίας του (Ματθαίος 11:28,Ιωάννης :12,7:37-38,Αποκάλυψη 3:20)  να την δεχτείς και στην Αιώνια ευλογημένη μαζί του Ζωή και εσύ να μπεις !!! 

No comments:

Post a Comment