Popular Posts

Thursday 28 March 2013

«ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ»

Είναι  δυστυχώς το εμβατήριο πολλών Πιστών παιδιών του Κυρίου που ενώ επιθυμούν στην αμαρτία να μην δοθούν συνέχεια όμως ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ !Ι 
Αυτός ο λόγος του Θεού είναι για μένα και για τον καθένα που επειδή το κόστος της αλλαγής είναι πέντε φορές περισσότερο από οτι ήταν  αρχικά έχουν πάψει δυναμικά να αντιτάσσονται στην  αμαρτία. 
Φίλοι η Σωτηρία είναι ΔΩΡΕΑ (Εφεσιους 2:8-9) αλλά η Αλλαγή της συμπεριφοράς και η Απαλλαγή από βαθιά ριζωμένες αμαρτίες απαιτούν Αντίσταση και σκληρές ΘΥΣΙΕΣ. 
Ο λόγος του Θεού μας προτρέπει και μας λέγει  « Όπως Υποδουλώσατε κάποτε τα μέλη σας στην ανηθικότητα και στην ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ με συνεπεία να ζείτε στην παρανομία, ετσι ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΤΕ τώρα τα μέλη σας στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για να Ζείτε Άγια»(Ρωμαίους 6:19)
Oι καλές διαθέσεις και προθέσεις δεν φέρνουν την επιθυμητή αλλαγή αλλάμόνο η ακατάπαυστη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΠΡΟΣΕΥΧΗ «  Υποταχθείτε  λοιπόν στον Θεό -στο Θέλημα του- ΑΝΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στο διάβολο- σε κάθε πειρασμό που τόσο εύκολα μας περιτριγυρίζει- και θα φύγει από σας»(Ιάκωβος 4:7) Είναι η οδός της Νίκης ενάντια στην άτιμη  αμαρτία.
O απόστολος Παύλος μας προτρέπει να ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ , ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ και να ΤΡΕΞΟΥΜΕ με ΥΠΟΜΟΝΗ να κερδίσουμε τον αγώνα - ενάντια της αμαρτίας-που προβάλλει μπροστά μας , έχοντας στραμμένες τις σκέψεις μας στον Ιησού τον αρχηγό και Τελειωτη της Πίστης μας .(Εβραίους 12:1-2)
Να πάψουμε να είμαστε σαν τον αμαρτωλό που βλέπει το πρόσωπο του στον καθρέφτη, αλλα αμέσως ΞΕΧΝΑ ποια ήταν η μορφή του (Ιάκωβος 1:24),και ξεχνά  τις παμπάλαιες βαθιά ριζωμένες του αμαρτωλές του  τάσεις !!!
Αδέλφια μου εμείς τα Πιστά παιδιά του Κυρίου ΕΧΟΥΜΕ  κάθε δύναμη να ξεριζώσουμε κάθε βαθιά ριζωμένη αμαρτία και να ευαρεστησουμε τον Κύριο μας  ΧΑΡΗ στην δύναμη που μας παρέχει ο ίδιος. (Φιλιππησιους 4:13), ώστε εκτελώντας  το θέλημα του να ακούσουμε τον εξαιρετικοί λόγο « Eυγε, Δούλε μου ΑΓΑΘΕ και ΠΙΣΤΕ στα λίγα στάθηκες πιστός, πάνω σε πολλά θα σε ορίσω υπεύθυνο. Μπες στη ΧΑΡΑ του Κυρίου σου» (Ματθαίος 25;21)
Φίλε μου αν όμως τον ΘΕΟ ΑΨΗΦΑΣ και τον Χριστό δεν τον ΤΙΜΑΣ στον παράδεισο ΔΕΝ θα ΜΠΕΙΣ, και ασχέτως πόσο λίγες οι  πολλες αμαρτίες θα υποτάξεις για ΠΑΝΤΑ θΑ ΧΑΘΕΙΣ, επειδή ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ τον επι γης Θεό Κύριο Ιησού Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !
Μόνον ο Ιησούς Χριστός ΣΩΖΕΙ απο την αμαρτία και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΧΑΡΙΖΕΙ στον αμαρτωλό που Σωτήρα και ΚΥΡΙΟ του τον ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωάννης 1:12,3:16,36,5:24,6:35,39,47,8:35-36,51,10:9,19:27-28,14:6,12,23)
Φίλε σου εύχομαι τον Χριστό ανεπιφύλακτα να ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ και Σωτήρα σου να τον  δεχτείς και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του και στην αιώνια ζωή και εσύ να μπεις !!!

No comments:

Post a Comment