Popular Posts

Saturday 16 March 2013

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΑΖΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.


"Θα σ 'αγαπώ με όλη μου την καρδιά, λέει ο Κύριος σε όλους εκείνους που τον αναζητούν, και την σωτηρία του επιθυμούν"  !!!!

Φίλοι ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και ΖΩΗ γεμάτη καρδιακή δροσιά και ΑΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΣ σε κάθε αμαρτωλό που την παρουσία του στην Ζωή του επιθυμεί.
Φίλοι αν επιθυμείτε να έχετε  ΆΦΘΟΝΗ ΖΩΗ, η καρδία σας να ξεχειλίζει μ' Ελπίδα και χαρά, αντι με βαριεστημάρα και απελπισία,
Δοθείτε στον Χριστό και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του θα ΜΠΕΙΤΕ και ΠΟΤΕ δεν θα ΧΑΘΕΙΤΕ αλλα με την ΧΑΡΑ του Χριστου που γεμίζει  κάθε καρδιά που του δοθεί θα ΖΕΙΤΕ.  
Γιατί ο Χριστός δεν ειναι μόνο η Πόρτα του παραδείσου  αλλά είναι και  η αστείρευτη ΠΗΓΗ ΔΡΟΣΙΑΣ και ΑΦΘΟΝΗΣ ΧΑΡΑΣ στην  Ζωή του καθενός που του εχει δοθεί και Σωτηρα του του τον εχει ΔΕΧΤΕΙ !!! < Αν κανείς προσφύγει σε μένα ως είσοδο, ΘΑ ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή...ΕΓΩ ήρθα για να έχουν Ζωη και να την έχουν ΑΦΘΟΝΗ> (Ιωάννης 10;9)  

H ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΑΖΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

"ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ" (Εβραιους 13:5)
< ΕΓΩ ειμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς προσφύγει σε μένα ως είσοδο, ΘΑ ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή...ΕΓΩ ηρθα για να εχουν Ζωη και να την εχουν ΑΦΘΟΝΗ> (Ιωάννης 10;9)

No comments:

Post a Comment