Popular Posts

Saturday 23 March 2013

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ


Φίλοι μου εξαιρετικοί που σαν άνθρωποι κοπανιέστε από τα κύματα της ζωής είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ σας ; 

Έχετε ανοίξει την καρδιά σας στον Χριστό ;
Είναι ο Χριστός ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ και ΘΕΟΣ σας ; Η ακόμα από άλλους και άλλες ελπίζεται βοήθεια να λάβετε και το κάλεσμα του να τον ΕΜΠΙΤΕΥΤΕΙΤΕ  ώστε στην ΑΝΑΠΑΥΣΗ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και εσεις να μπείτε (Ματθαίος 11:28) το αγνοείτε και διστάζετε να του δοθείτε ! 

Γιατί μονό αν ο Χριστός είναι ο προσωπικός σας Σωτήρας, αν συνειδητά την καρδιά σας του Έχετε ΑΝΟΙΞΕΙ και Κύριο σας τον έχετε ΔΕΧΤΕΙ στην βασιλεία του θα μπείτε.(Ιωάννης 1:12-13,3;16,36,5:24,6:39,47,7;37-38) 
Γιατί μονό αν ο Χριστός είναι το Φρούριο σας και ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ σας, ο Κύριος  και Βοηθός σας  πότε δεν θα χαθειτε αλλά στην Ευλογία του θα μπείτε. 
Γιατί μόνο αν ο Χριστός είναι της καρδιάς σας ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ σας στην ευλογία του θα μπείτε και ποτέ δεν θα χαθειτε. 

Φίλοι μου, του ΧΡΙΣΤΟΥ η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ. 
Γιατί μόνο ο Χριστός είναι ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ που έδωσε την Ζωή του για τους αμαρτωλούς < ώστε όσοι τον ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ και συνειδητά Σωτήρα και Κύριο τους τον δεχτούν (Ιωάννης 1:12-13)> να μην χαθούν αλλά να λάβουν ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.(Ιωάννης 3;16)
Γιατί μόνο ο Χριστός είναι ο επι γης πανταχού παρών Θεός ο Κύριος και δημιουργός των Πάντων , το Φως το ΑΛΗΘΙΝΟ που φέγγει στο σκοτάδι και η ΠΗΓΗ της  ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ.(Ιωάννης 1:1-3)
Γιατί μόνο ο Χριστός είναι η ΟΔΟΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ, και ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ που στον Πατέρα οδηγεί.(Ιωάννης 14:6)
Γιατί μόνο Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ <ο ΑΙΤΙΟΣ και η ΠΗΓΗ της μετά θάνατο Αιωνίου μ' Αυτόν Ζωής !!> (Ιωάννης 11;25-26)
Γιατί μόνο ο Χριστός είναι ΑΥΤΟΣ που βαπτίζει τους πιστευσαντες σ' Αυτόν αμαρτωλούς με το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ και τους πολιτογραφεί στην Βασιλεία του.Τους μεταφράζει από αξιολύπητους αμαρτωλούς σε συγχωρημένους πλυμενους απ' όλες τις αμαρτίες τους ΠΙΣΤΟΥΣ που πότε ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ (Ιωάννης 10:28)
Γιατί μονό ο Χριστός είναι το ΑΛΦΑ και το Ωμέγα, Αυτός που ΥΠΑΡΧΕΙ, που ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ < και πριν την ενσάρκωση του> και που ειναι να ΕΡΘΕΙ (Αποκάλυψη 1:8) για να παραλάβει τα Πιστά του παιδιά και να ΚΡΙΝΕΙ τα εθνη, και ΟΛΟΥΣ αυτούς που το κάλεσμα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του εν Ζωή αψηφούσαν και αρνιόντουσαν Σωτήρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ ! 

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΠΙΘΥΜΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΩ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ.ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΈΣΕΙΣ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΟΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ  ΣΕ ΠΑΡΑΛΩ ΑΠΟ ΟΛΕς ΜΟΥ  ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ. ΣΟΥ ΔΙΝΟΜΑΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ. . ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ" Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ο Κύριος θα την απαντήσει και την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ !

No comments:

Post a Comment